Rudens reti kad ir pielaidīgs un faktiski vienmēr ierodas pēc kalendārā pulksteņa. Septembris ir klāt! Vai viss ir tik skrupulozi un precīzi arī šogad? Lūkosim, ko stāsta Rudens saulgrieži, kas iestājās 22. septembrī, plkst. 17:20.

Šis ir laikposms, kurā var absolūti pietrūkt fiksācijas (noturības) virzībā uz mērķi, – vieni metīsies situācijās, attiecībās kā karstās oglēs, citi, savukārt, izvēlēsies apiet jeb vēl tikai analizēt problēmas.
Esam nobrieduši iesaistīties sabiedriskos procesos (Jupiters tikko sācis gaitas Svaru zīmē), bet koncentrēties disciplinētai rutīnai vēl nav dukas.

Neptūns Zivīs, ieslēgts 1. astroloģiskajā mājā, radīs iekšēju vēlmi pēc atslābināšanās.

Saturna atrašanās Strēlnieka zīmē 10. mājā un saspringtā mijiedarbība ar Merkuru 7. mājā oficiālu lietu kārtošanai vēl paģērē piepūli un liek birokrātiskos šķēršļus. Kā nekā Merkurs Jaunavas zīmē nupat ir pavisam piestājis savā atpakaļgaitas virzībā, tādējādi vēl uzliekot "punktus uz i" ģenerāltīrīšanai, lai varētu tīri un kārtīgi doties uz priekšu jaunā nākotnē. Turklāt Merkurs šobrīd vēl ir izteikti aizdomīgs un piekasīgs. Varbūt labāk paklusēt? Svarīgi katram priekš sevis saprast, ka ne viss uz doto brīdi ir tā, kā izskatās, – vēlams nostāties situācijas "aizskatuvē" un palūkot, kā aina rādās no šā rakursa. Lielāks spēks šobrīd ir plānu kalšanai slepenībā.

Emocionāli vēl esam vasaras liderīgajās sajūtās (Mēness Dvīņos 5. mājā) – kontaktēšanās, izklaides, svētki, prieki. Mēness draudzība ar Urānu 2. mājā var dot impulsu negaidītiem pirkumiem personiskajām spēlītēm, kas iznākumā var dot daudz vairāk labuma, nekā tika sākotnēji domāts.

Vēlmju planēta Venēra Svaros 8. mājā vēlēsies diplomātiski ielūkoties svešos maciņos, lai noskaidrotu, vai arī tur ir gūstams kāds personisks labums.

Marss Strēlniekā 11. mājā gribēs ar visiem draudzēties, veidot komandu ap sevi idejisku mērķu vārdā. Velo, maratonu un citas aktivitātes vēl negrib atslābt pirms ziemas.

Aplūkojot nozaru iespējas, jāteic, ka visa centrā ir diplomātija, jurisprudence, dzimtsaraksti, mākslas jomas. Optimistisks laiks finanšu sfērai, investīciju piesaistei. Aktīvs laiks nevalstiskajām organizācijām, klubiem, apvienībām. Lietu norises veiksmīgi grožos turēs slēptā vara.

Vēl tiks diskutēti valdības pieņemtie lēmumi. Resursu pārvērtēšana skolu un pirmskolu pedagogu atalgojuma jautājumā var nest arī negaidīti labus risinājumus.

Uzņēmumiem ieteikums investēt inovācijās, tehnoloģijās. Piesaistīt investorus, jaunus partnerus. Savu konkurentu izpēte var dot noderīgu informāciju. Pieņemt zināšanai, ka tirdzniecības un ekonomisko attiecību spēles jautājumi oficiālā ceļā var nerezultēties praktiskā iznākumā.

Kopumā laiks rādās gaisīgs, inovatīvs, ar nelielu neuzticības piegaršu informatīvajā laukā. Ieteikums censoņiem – apziniet savas vēlmes, patikšanas, ejiet sabiedrībā, iztaustiet gaisu un iespējas – rīkojieties pēc savas pārliecības! Lai interesants mums rudens!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!