Foto: Shutterstock
29. septembrī vārda dienu svin Miķelis, Mikus, Miks un Mihails. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Miķelis (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Miķelis ir patstāvīgs, loģisks , vīrišķīgs un jūtīgs intelektuālis. Viņš stabili stāv uz zemes, ir mērķtiecīgs, neatlaidīgs, izturīgs, ar biezu ādu. Vārdā ir sargeņģelis.

Mikus (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu saikni ar Kosmosu. Mikus ir no citiem atšķirīgs, vispusīgs, jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju, labs sarunu biedrs. Viņš ir patstāvīgs, mērķtiecīgs un atbildīgs pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģelis.

Miks (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Miks ir maigs un jūtīgs, apveltīts ar spēcīgu intuīciju. Viņš ir izturīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs, lietišķs, atbildīgs un aktīvs, tādēļ dzīvē savu panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Mihails (4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Mihails ir jūtīgs un radošs intelektuālis, atškirīgs sava ceļa gājējs. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs kā no azbesta, mērķtiecīgs un atbildīgs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!