Foto: Publicitātes foto
Oktobrī svinīgi tika atklāta Sandras Jurkēvičas ārstniecības privātprakse, kas specializējās zīdaiņu masāžā un kosmetoloģijā. Visi ir mīļi gaidīti uz konsultāciju ar saviem mazajiem!

Mūsdienās ar vien populārāka kļūst masāža zīdaiņiem, tomēr bieži vien vecākiem rodas daudzi jautājumi un bažas par tās nepieciešamību. Masāža ir viens no zīdaiņa attīstības veicināšanas veidiem, kas labvēlīgi ietekmē visu orgānu sistēmas un stimulē to pareizo attīstību.

Bieži vien jaunās māmiņas saskaras ar daudziem jautājumiem, kas nebija aktuāli pirms mazuļa piedzimšanas, t.sk. nepietiekamu laiku, ko māmiņa var veltīt miegam, un zīdaiņa barošanas grafika ievērošanu. Zīdaiņu masāža ir viens no veidiem, kas palīdz risināt daudzos mazuļa attīstības jautājumus, kā arī masāžas rezultātā samazināsies stresa hormonu veidošanās gan bērnam, gan vecākiem.

Procedūrā ietilpst:

  • Masāža
  • Pozicionēšana un vingrošana
  • Vecāku apmācība – handlings
  • Konsultācijas zīdaiņa kopšanas jautājumos

Bērnu masāžas procedūra ilgst 30-60 minūtes, atkarībā no bērna noskaņojuma un spējas līdzdarboties

Kā pati privātprakses dibinātāja par sevi:

''Mans pamata darbs kopš 2003.gada ir saistīts ar medicīnu. Masāžas un konsultācijas bērniem un pieaugušajiem, kosmetoloģijas nozare ir vaļasprieks, kas daudzu gadu garumā mācoties, strādājot un gūstot pieredzi, ir kļuvis par profesionālu nodarbošanos, no kuras gūstu bezgala daudz prieka.

Saprasties ar bērniem un pieaugušajiem, izprotot viņu vajadzības, izmantojot ne tikai vārdus, bet arī sajūtas, pieskārienu un kustību. Iedziļināties katrā konkrētā situācijā, lai profesionāli tai rastu risinājumu.

Savas zināšanas nepārtraukti papildinu. apmeklējot dažādus kursus un seminārus, lai prasmes un iemaņas īstenotu ikdienā darbā ar bērniem un pieaugušajiem. Ārpus darba laika privātpraksē lasu lekcijas un vadu seminārus, lai nodotu savas zināšanas citiem jaunajiem profesionāļiem.''

Iepazīšanās piedāvājums – oktobrī, veicot pierakstu uz jebkuru procedūru, saņemsiet 20% atlaidi.

Sandras Jurkēvičas ārstniecības privātprakse

Jelgavā, Oskara Kalpaka ielā 16, 215.kabinets

Vairāk informācijas - mājaslapā un pa tālruni 27005668

Uz tikšanos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!