Līdz ar jauna Mēness cikla iestāšanos atkal jākaldina jauni plāni, un vislabāk to darīt, kad galva izvēdināta, sava misija noskaidrota un sirds un acis pasaulē skatās plaši un bez aizspriedumiem.

Ja esi nolēmis piedalīties kādā pasākumā, nevilcinies to darīt zināmu rīkotājiem – dažkārt tieši no tavas ziņas var būt atkarīgs, vai savāksies pilna grupa. Savukārt citkārt var vairs nebūt brīvu vietu, jo pārsvarā šie nav plaši masu pasākumi un nenotiek bezizmēra telpās...

Ja tu pats rīko ezotēriskas ievirzes apmācības, seminārus, pasākumus, laikus uzraksti par to mums – iespējams, tieši tavs pasākums tiks iekļauts mūsu iknedēļas kalendārā!

Gongu terapijas seanss

Pirmdien, 31. oktobrī, plkst.19:00 
"Mansardā", Alberta ielā 11, Rīgā
Gongu meditāciju vada gongu meistare Marija Mežecka


Skanēs gongi un citi senie un tautas instrumenti – Tibetas dziedošie trauki, konhs, zvaniņi, kalimba. Ieslēdzas dabiskais pašizdziedināšanas mehānisms.
Vislabāk gongu skaņām ļauties guļus stāvoklī, atslābinoties un pieņemot to pieredzi, kas atnāks. Varbūt tā būs dziļa meditācija, varbūt vienkārši laba atpūta. 
Seanss ilgst 1,5 stundas. Paņem līdzi segu vai guļammaisu, lai tev būtu silti un ērti!

Vairāk informācijas šeit.

Krāsu cikls 'Krāsiņa-māsiņa'

Otrdienu vakaros no 18:00 līdz 21:00 (14 nodarbības)
"studio-iz" Brīvības ielā 99 Rīgā
Vada astroloģe, aura–soma praktiķe Santa Pīlāce

"Katrs vakars būs veltīts kādai no krāsām. Iedziļināsimies katras krāsas pasaulē, ņemot talkā atbilstošo grieķu/romiešu arhetipu un planētu. Smaržosim ēteriskās eļļas, kas, manuprāt, atbilst konkrētai krāsai, būs arī garša un konkrētās krāsas mūzika."

Par pasākumu stāsta Santa. "Paredzēta arī kāda radoša aktivitāte, katrā reizē cita. Uz nodarbību paņem līdzi kaut ko sev nozīmīgu – konkrētā vakara krāsā. Sākam ar rozā....
Tālākā krāsu vakaru secība: sarkana, koraļļu, oranža, zelta, dzeltena, olīvu, zaļa, zilzaļa, zila, tumšzila, violeta, aveņu, balta/caurspīdīga."


Pieteikšanās un vairāk informācijas 29113119 vai santa.pilace@gmail.com, www.dveseleszieds.lv

Joni veltīts sieviešu aplis ar Nirupu


Trešdien, 2. novembrī plkst. 19:00, un ceturtdien, 3. novembrī plkst. 18:00

"Dance&Meditation Center" Cēsu ielā 8 Rīgā

Apli vada Nirupa, personīgās izaugsmes terapeite, ķermeņa terapijas speciāliste, sieviešu daosa tantras pasniedzēja, geštalta terapijas vadītaja

Apļa tēma tiks veltīta Joni (sanskrita apzīmējums vagīnai). "Satiekot daudzas sievietes, meitenes nodarbībās un dzīvē, var just, ka šī tēma ir nezināma, jo nebija mums viedu mammu,vecmammu, labo feju, kuras sniegtu šīs sievišķās zināšanas. Tādēļ daudzas pat neapzinās šā tempļa (joni) svarīgo nozīmi sieviešu dzīvē. Vēl jo vairāk – milzīgs tabu gadsimtiem ilgi tika uzlikts tēmai par joni. Tas pat bija kaut kas neķītrs, netīrs, vienvārdsakot – fui,fui – ne priekš kārtīgām meitenēm. Un tā gadsimtiem sievietes dzīvoja ar vecām dogmām, nepareizu informāciju, aizspriedumiem, sāpēm un pat nenojauta, ka vajag un var atkal atgriezties pie sava sakrālā tempļa," stāsta pasākuma rīkotāja. "Šobrīd šīs senās tantriskās zināšanas atkal tiek celtas gaismā, un tas ir brīnišķīgi!"


Nirupa dalīsies ar savām zināšanām un praksēm un saudzīgi aizvedīs katru apļa dalībnieci pie viņas vissvētākā tempļa.

Vairāk informācijas par sieviešu apli šeit.

Kosmoenerģētika

Trešdien, 2. oktobrī, plkst. 19:00 
"Mansardā" Alberta ielā 11 Rīgā
Nodarbību vada Valdis Tilgalis

Kosmoenerģētika – tā nav slepena zinātne vai lieta, kas paredzēta tikai izredzētajiem. Tā ir jebkuram adekvātam cilvēkam pieejama metode, kurai nav nekāda sakara ar ticības un reliģijas jautājumiem.

Lekcijā uzzināsi par kosmoenerģētikas tehnoloģiju, tās aizsākumiem un attīstību līdz mūsdienām, par enerģijām, ar kurām strādā kosmoenerģētiķi, cik ļoti tās ietekmē mūsu evolūciju un garīgo izaugsmi, paplašina mūsu apziņu. Būs ieskats arī cilvēka enerģētiskajā uzbūvē, enerģētisko (smalko) ķermeņu un enerģētisko centru ietekmē uz cilvēka veselību un apkārtējo vidi.


Vairāk informācijas šeit.

Kā apjaust un īstenot savu šīs dzīves misiju?


Ceturtdien, 3. novembrī plkst.18:00
"Helsus" telpā Lāčplēša ielā 35, Rīgā
Lekciju vada zintnieks Voldis Prancāns

Katram cilvēkam, nākot uz šo zemi, ir sava misija. Mums jāiegūst noteikta dzīves pieredze, kas nepieciešama dvēseles garīgajai attīstībai. Bet, ierodoties pasaulē, šī apņēmība tiek sociālajā vidē sagrozīta. Īsti neatceramies, kas tas bija, ko es šeit vēlējos paveikt? Vai mākam sadzirdēt savas dvēseles balsi, ļaujamies tās vadībai, sekojam sirds aicinājumam? Dažkārt mēs ieklausāmies sevī, bet citkārt mētājamies kā salmiņš ūdens krācēs, nesaprotot – uz kurieni un kāpēc mūs nes.

Lekcijā tiks runāts par to, kā atrast savu šīs dzīves misiju:
– caur bērnības sapņiem;
– caur dzīves pieredzi;
– caur tajā gūto mācību.


Voldis Prancāns ir biedrības "Viedums" vadītājs, bijis kultūras darbinieks, režisors, Liepājas kultūras komisijas priekšsēdētājs. Beidzis Starptautisko profesionālās dziedniecības akadēmiju. Vispasaules dziednieku un ekstrasensu līgas sertificēts dziednieks. Apkopojis dažas citu seno tautu zināšanas par cilvēka būtību, atradis to sakarības ar baltu dzīvesziņu un Dievatziņu, atspoguļojumu dainās, kas ļauj labāk izprast latvietību, meklēt savu laimi.

Vietu skaits ierobežots, tāpēc nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās!

Jogas nodarbības ar gongu

Ceturtdien, 3. novembrī plkst.19:00
Biznesa augstskolā "Turība" Graudu ielā 68, Rīgā
Vada Evija Brante


Šīs nodarbības mērķis ir uzlabot cilvēka pašsajūtu. Nodarbība sākas ar vienkāršiem elpošanas vingrojumiem, kas piepilda ar enerģiju, nomierina prātu un pēc tam vingrojot ļauj labāk sajust savu ķermeni. 
Jogas vingrojumi ir vienkārši un viegli, lai iesildītu, izkustinātu ķermeni un izstieptu ikdienā saspringtos muskuļus. Šo varētu saukt par vieglo jogu, jo mērķis ir sagatavot ķermeni dziļai relaksācijai ar gongu jeb, vienkāršiem vārdiem sakot, dziedinošai atpūtai. 


Joga ir ne tikai fiziska disciplīna un prakse, bet mācība, kura ietver arī skaņas/mantras prakses, relaksāciju un meditāciju, tāpēc gongs ir lielisks līdzeklis, lai padziļinātu šos procesus. Gonga skaņa sniedz dziļu relaksāciju, attīra prātu un stimulē nervu sistēmu, līdz ar to pārveido emocionālo stāvokli, kas ietekmē prāta darbību.

Par gonga spēcīgo iedarbību uz cilvēka ķermeni un garu ir zināms jau kopš senseniem laikiem, un arī mūsdienās šo jaudīgo instrumentu izmanto, lai ar spēcīgām skaņas vibrācijām dziedinātu, sakārtotu un līdzsvarotu. Nodarbības beigās – īsa meditācija, kas ļauj praktizētājiem pabūt pilnīgā klusumā ar sevi un sajust izmaiņas un atgriež ikdienā ar skaidrāku galvu un mierīgāku sirdi.

Seminārs-prakse 'Kā kļūt enerģiskai 30 minūtēs'


Foto: Laura Grīnvalde

Sestdien, 5. novembrī no plkst. 12:00 līdz 14:00
Planīcas ielā 4, Kuldīgā
Praksi vada Līga Krēmane, personīgās efektivitātes un enerģētikas trenere

"Tuvojas tumšais laiks, cilvēkiem bieži nāk drūmas domas, trūkst enerģijas, visi krīt uz nerviem, neko negribas utt. Iesaku atnākt un piedalīties šajā seminārā - praksē, kur mēs aplūkosim daudz un dažādus jautājumus, praktizēsim," aicina trenere Līga Krēmane.

Programmā:
• kas ir universālā enerģija?
• kā un kur mēs zaudējam savu dzīvības enerģiju?
• kā attīrīt savu enerģētisko lauku (biolauku, auru)?
• kā iemācīties atbrīvoties no enerģētiskajiem pieslēgumiem?
• sevis piepildīšanas prakses.

Zāle nav liela, vietu skaits ierobežots! Informācija par pieteikšanos šeit.

Seminārs – prakse 'Bagātības apziņa'


Foto: Shutterstock

Sestdien, 5. novembrī no plkst. 11:00 līdz 15:00

Gaismas centrā "Eņģeļu pasaule" K.Barona ielā 88/2, 2. stāvā, Rīgā

Semināru vada eņģeļu speciāliste Danute Davidoniene (Lietuva)

Seminārā tiks pārlūkots tas, kas mums traucē pilnībā priecāties par dzīvi, mīlēt, radīt, baudīt dabas veltes un pieņemt sevi. Klausītāji iepazīsies ar savu nabadzības apziņu, atradīs, no kurienes tā nāk un kā izpaužas dzīvē, nedaudz pievērsīsies mātes un tēva līnijas saknēm un izveidos Gaismas koku, kas var atvērt kā garīgo, tā materiālo pārpilnību.

Semināra vadītāja Danute Davidoniene ir filoloģe, garīgās literatūras un zinātnisko darbu tulkotāja, ar garīgām praksēm nodarbojas 25 gadus. Studējusi angeoloģiju (zinātni par eņģeļiem ) Geteway University School of Ministry (Kalifornija, ASV) Prof. Rev. Dr. Kimberly Marooney vadībā. Dzīvo un strādā Viļņā. 2012.gadā atvērusi skolu – garīgās pašizaugsmes studiju "Angelu mokyklele".

Pieteikšanās un jautājumi pa tālruni 29493382 (Maija) un managaisma@inbox.lv.

Sienas semināri Rīgā

Foto: Publicitātes foto

Neirografikas pamatalgoritma meistarklase 4. novembrī
Seminārs–aktivācija "Iepriekšējās dzīves. Pasauļu krustojums" 5. un 6. novembrī
Lāčplēša ielā 125, Rīgā.

Vada Siena – bioenergoterapeite, dziedniece, apzinātās elpošanas skolotāja

Siena aicina uz neirografikas pamatalgoritma meistarklasi, kurā sola iepazīstināt ar vienkāršu, bet ļoti efektīvu veidu, kā transformēt dzīvi paša rokām ar mākslas terapijas metožu palīdzību. Kursu dalībnieki savu aktuālo tēmu vārda tiešā nozīmē uzzīmēs un transformēs to resursā un enerģijas kustībā.

Ko īsti nozīmē satikšanās ar savu dvēseli vai augstāko Es, kā nokļūt līdz iepriekšējām dzīvēm, kāpēc es šajā dzīvē esmu ieradies? Un – vai eksistē dzīve starp dzīvēm? Par šiem jautājumiem Siena sagatavojusi semināru–aktivāciju 5. un 6. novembrī.

Nodarbības laikā klausītāji tiek ievesti viegla transa stāvoklī un detaļās aktīvi redz un jūt savas dvēseles atmiņas. Tā nav hipnoze šā vārda parastajā izpratnē, bet kaut kas līdzīgs, tikai vieglākā formā. Ieraudzītās situācijas un problēmu aspektus tūdaļ pat iespējams pārstrādāt ar rebefinga palīdzību.

Seminārā tiek apskatītas arī tādas tēmas kā dvēseles evolūcija (vecums, "specializācija", brieduma līmenis), radniecīgo dvēseļu grupas un lomas, ko katrs spēlē, konkrētā iemiesojuma mērķis, galvenās mācības un iemesli, kāpēc dvēsele nepieņem šīs dzīves pieredzi.

Veļi un veļu laiks

Svētdien, 6. novembrī, plkst.10:00
Tūrisma un atpūtas kompleksā "Meža salas" Limbažu novadā

Pasākumā paredzēta Roberta Šilinga lekcija un praktiski padomi par tēmu "Cilvēka ķermeņi. Velis un tā ceļš Pasaulē. Veļi un mūsdienu sociālā vide", Viktora Kocēna lekcija un praktiski padomi par tēmu "Velis un veļu laiks enerģētikā. Veļu laiks baltu zīmes. Veļu laika tradīcijas, veļu mielošana", folkloras kopas Delve stāsti un dziesmas par tēmu "Veļi un veļu laiks", kopīga dziesmu dziedāšana "No rudens uz ziemu", Roberta Šilinga īss ieskats tēmā "Veļu kultūra un masku gājieni", veļu laika uguns rituāls un veļu laika pirts. Pirts procesā domās un pieredzē dalīsies Roberts Šilings un Ilze Cekule.

Interesentiem būs iespēja piedalīties arī veļu atlaišanas rituālā. 
Dalībnieki aicināti ģērbties baltās drēbēs.


Tā kā vietu skaits pirtī ierobežots, interesenti aicināti pieteikties laikus, rakstot uz info@saietstrejdevini.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!