Foto: Shutterstock
6. novembrī vārda dienu svin Linards, Leons, Leo, Leonarda un Leonards. No mums – rudenīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Linards (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājam būt garīgajam līderim. Linards ir jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, kurš atbildīgi izturas pret to, ko dara. Viņš ir prātīgs, nepacietīgs un aktīvs intelektuālis ar spēcīgu loģiku. Linards ir izturīgs, , spītīgs, mērķtiecīgs un neatlaidīgs, tādēļ savu dzīvē panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Leons (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Leons ir vispusīgs, intelektuāls, jūtīgs, rosīgs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar filozofisku pieeju dzīvei. Viņš ir ļoti atbildīgs, radošs, mērķtiecīgs un neatlaidīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Leo (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Leo ir vispusīgs, prātīgs un jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju. Viņš ir radošs un aktīvs, kurš atbildīgi izturas pret darbu un mierā nesēdēs. Vārdā ir sargeņģelis.

Leonarda (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Leonarda ir īpaši jūtīga un radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja ar spēcīgu loģiku. Viņa ir vispusīga un prātīga intelektuāle, kura atbildīgi izturas pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Leonards (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas ļauj ta nēsātājam kļūt par līderi. Leonards ir vispusīgs, radošs, ar spēcīgu loģisko domāšanu apveltīts intelektuālis, kurš atbildīgi izturas pret darāmo. Viņš ir lietišķs, mērķtiecīgs, neatlaidīgs un izturīgs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!