Foto: Privātais arhīvs
Svētku nedēļa piedāvā vairākus interesantus pasākumus – gan apcerīgus, gan aktīvus un sievišķo spēku atjaunojošus. Iespējams, esi nolēmis iebraukt kādā ezotērikas nozarē dziļāk? Tad ir iespēja "ielēkt" numeroloģijas vai Džun Juaņ ciguna "vilcienā". Ir laiks arī domāt par mājas rotāšanu un aizsardzību – tam var noderēt puzuru gatavošanas nodarbība. Bet tas jau vēl nav viss! Lasi tālāk!

Ja tu pats rīko ezotēriskas ievirzes apmācības, seminārus, pasākumus, laikus uzraksti par to mums – iespējams, tieši tavs pasākums tiks iekļauts mūsu iknedēļas kalendārā!

Orgasms. Šamaniskais dejas rituāls

Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien, 14.11., plkst. 18:00
"Ģertrūdes ielas teātrī" Ģertrūdes ielā 101a, Rīgā
Dzīvības dejas rituālu vada Inin Nini

Rituāla vadītāja to sauc par dzīvības enerģijas iepazīšanu / atbrīvošanu / piedzīvošanu: "Tā būs spēkpilna, virzoša dziedinājuma ceremonija, kur seni dziedājumi, šamaniskie vārdojumi, dejas soļi, aizsietas acis mijiedarbosies ar spēkpilniem Ziemeļu, Dievidu, Rietumu un Austrumu augiem.

Lai atraisītu tavu uguni, tavu gaismu – no pirkstu galiem līdz pat zvaigznēm. "Orgasms" būs mistērija, kurā iepazīt, sadejoties, savīties ar savu seksualitāti un radošo dzīvības spēku.
Lai ir vaļā, lai plūst cauri – viļņiem, tērcītēm, vāliem, okeāniem."

Vairāk informācijas šeit.

Bezdomu meditācija

Foto: Privātais arhīvs

Otrdien, 15.11., no plkst. 18:30 līdz 20:00
Elizabetes ielā 91/93-23, Rīgā
Meditāciju vadīs Reiki meistars un regresijas terapeits Daniels Maršans

Šī ir "klasiskā" meditācija, kurā nomierināsim savu domu virpuli, koncentrējoties uz elpošanas procesu, kā arī uz atsevišķiem objektiem. Bezdomu meditācija palīdz ieklausīties savā intuīcijā, nomierināt prātu un attīstīt dziļāku jūtību pret enerģijām un smalko pasauli.

Iemācoties veikt šo meditāciju, to varēs veiksmīgi praktizēt arī patstāvīgi ikdienā – kaut vai tikai 10–15 minūtes dienā.

Vairāk informācijas un iepriekšēja pieteikšanās šeit.

Rudens spēks – performance

Otrdien, 15.11., no plkst. 20:00 līdz 22:00
Brīvības gatvē 193a, Rīgā

"Vērojot dabu, mēs varam saskatīt līdzības ar savu iekšējo procesu ritmu un gaitu, jo tā pati daba jau vien esam. Pasākumā īpašā noskaņā varēsi izdzīvot rudens stāstu, dodoties savā personīgajā iekšējā mežā, saskatīt visu, ko tajā var ieraudzīt "rudens gaismā" un, iespējams, paskatīties uz sevi no cita rakursa. Tikai un vienīgi gūstot pieredzi jeb izdzīvojot notikumus, mēs mācāmies sevi, dzīvi un augstāko spēku likumus.

Lai izprastu izdzīvoto – gan šeit un tagad, gan visā dzīvē pieredzēto, varēsi ieskatīties dzimtas spēka nozīmē un ietekmē uz mūsu dzīvi. Gluži kā kokiem mežā pastāv sava hierarhija, kura kalpo par pamatu augšanas spēkam, tāpat arī cilvēkiem savas dzimtas sistēma ir nenovērtēti nozīmīga un nosaka būtiskus stūrakmeņus visas dzīves laikā," stāsta pasākuma rīkotāji.

Vairāk informācijas šeit.

Numeroloģijas un simbolu meistarklases

Foto: Privātais arhīvs

Otrdienās no plkst.18:00 līdz 21:00. Pirmā nodarbība 15.11.
"Jauno psiholoģiju centrā" Aleksandra Čaka ielā 103 Rīgā
Semināru ciklu vada Andrejs Žands

Pirmajā nodarbībā tiks aplūkota numeroloģijas vēsture. Šī zinātne ir universāla informatīva sistēma – pirmām kārtām tā vēsta par cilvēka un dzīves savtarpējām attiecībām. Nodarbošanās ar numeroloģiju – kā profesionālā, tā arī hobija līmenī – ļauj cilvēkam īstenot galveno – sakārtot sistēmā savas dzīves likumsakarību izpratni. Tas, savukārt, ļauj pašam vadīt savu dzīvi.

Pirmās nodarbības programmā – pirmā iepazīšanās ar skaitļu 0–24 informatīvo resursu (nozīme, interpretācija, pielietojums). Dzimšanas datuma struktūra.

Vairāk informācijas šeit.

Puzuru darbnīca


Foto: AFI

Trešdien, 16.11., plkst.18:00

Kafejnīcā "Albertīnes saldējums" Dzirnavu ielā 67, Rīgā

Mājīgajās Albertīnes kafejnīcas telpās, pie kūpošas tējas tases un pašceptiem cepumiem iemācīsies gatavot puzura – latviešu "piramīdas" pamatelementus. Uz šo nodarbību var droši nākt kopā ar bērniem.

Lūgums iepriekš pieteikties, rakstot info@gadalaikudekori.lv vai zvanot 26499127.

Guļošās skaistules atmodināšana

Foto: Privātais arhīvs

Trešdien, 16.11., plkst. 17:30
Vaļņu ielā 32 Rīgā
Atklātā tikšanās ar sievišķo prakšu vadītāju, dejojošo psiholoģi Omru (Natāliju Džunkovsku)

"Dejojot uz "slepenajiem" intīmajiem muskuļiem, sieviete piepildās ar enerģiju, atjaunojas menstruālais cikls, stabilizējas emocionālais fons, un ķermenis kļūst plastiskāks. Uzlabojas arī smadzeņu asinsapgāde, un doma kļūst skaidrāka. Šis senais instruments ir pamats sievietes skaistumam, jaunībai un seksuālās radošās enerģijas pārvaldīšanai, instruments sievišķās plūsmas un pārpilnības notveršanai," sola pasākuma rīkotāji.

Vairāk informācijas šeit.

Eksperimentālās prakses ar minerāliem

Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 17.11., plkst.16:00 līdz 19:00
Avotu ielā 76 (ieeja no Mūrnieku ielas)
Nodarbību vada parapsiholoģe-litoezotēriķe Irina Popova

29. Mēness dienā "Ametistu pļava" aicina uz dziedinošām minerālu praksēm. Novembris ir transformāciju, dziļas izpratnes un mistisku atklāsmju laiks. Lai sevi uzpildītu, nepieciešams atbrīvoties no vecā. Paredzēta meditācija ar melno turmalīnu un kvarca kristāliem, kas ļauj atrast destruktīvās programmas, apzinātības atklāšana ar šungīta palīdzību, noslēgumā – uzpildīšanās ar katram piemērotāko dārgakmeņu krāsaino kokteili. Prakses laikā tiks izmantotas ēteriskās eļļas. Pasākums notiks krievu valodā.

Vairāk informācijas pa tālruni 26306602.

Rudens nometne 'Gaismā ir mūsu spēks'


Foto: Publicitātes foto

No piektdienas,18.11., līdz svētdienai, 20.11.

Viesu namā "Vālodzes" Siguldā

Nometni vada Maija Kadiķe – eņģeļu praktiķe un terapeite, Eņģeļu skolas vadītāja, grāmatu "Eņģeļu lūgšanas" un "Eņģeļu dārzā" autore

"Katrā cilvēkā ir Gaismas pirmsākums, kurš viņu savieno ar Lielo Spēku, kas rodas no divām pirmenerģijām - Lielās Mātes un Lielā Tēva, tātad dievišķā sievišķā un dievišķā vīrišķā.
Atgriešanās pie sava Gaismas spēka, kas ir tik bezgalīgs un liels, ka nespējam to pilnībā pat apjaust, ir Ceļš, ko ejam visu dzīvi. Bet, jo vairāk sākam sevi apzināt, jo atgriešanās pie Gaismas notiek ātrāk un harmoniskāk," – tā nometnes vadītāja Maija.

"Trīs dienās, kas mūsu zemei ir enerģētiski ļoti spēcīgas, strādāsim pie tā, lai nomestu veco "čaulu" un savienotos ar tīro iekšējo Gaismu. Tā ir izlaušanās cauri priekšstatu un ierobežojumu sieniņām, kuras traucē izpaust savu Gaismu pilnīgi. Nospiedumus uz Dvēseles ir iespējams dzēst ar piedošanas, pieņemšanas un pateicības praksēm. Šie nospiedumi ir dzimtas programmas, sabiedrības ierobežojumi, attiecības ar vecākiem un starp vecākiem, kā arī bērnības negatīvā pieredze.

Trīs dienas iesim šo ceļu kopā, savu iekšējo gaismiņu savienojot ar bezgalīgo Gaismas un Mīlestības lauku, ko veido Eņģeļi, Erceņģeļi un Gaismas skolotāji. Viņi palīdzēs ieraudzīt un dzēst dzimtas programmu ietekmi, pacelt augstākās vibrācijās attiecības ar saviem radītājiem – māti un tēvu. Tas ir ļoti nozīmīgi un spēj izmainīt cilvēka dzīvi, jo māte ir mūsu vārti uz dzīvību, bet tēvs ir cilvēks, kas sagaida un pieņem šajā pasaulē.

Izgaismojot savas attiecības ar vecākiem, dziedinām savu Dvēseli, dzēšot nospiedumus, kas ir traucējuši iekšējai Gaismai izpausties pilnīgi. Bet Gaismā ir mūsu spēks.

Nometnē strādāsim ar dažādām garīgām praksēm un meditācijām, kā arī ar kustību un deju, emocionālo saskarsmi un arvien lielāku apzināšanos."

Pieteikšanās un sīkāka informācija managaisma@inbox.lv vai 29493382 (Maija).

Fenotipoliģijas degustācija Ventspilī


Sestdien, 19.11., plkst.15:00
Ventspils mūžizglītības centrā Inženieru iela 101, D-105, Ventspilī
Ar metodi iepazīstinās tās autors Marks Lučins

SIA "Akadēmija "Sapņu osta"" sadarbībā ar Venstpils Augstskolas Mūžizglītības centru sniedz ventspilniekiem iespēju iepazīties ar cilvēku raksturu noteikšanas metodi fenotipoloģiju. Tā ir uz zinātni balstīta metode, ar kuru pēc sejas pantiem var noteikt cilvēka rakstura īpašības, saprast, kā viņš izjūt pasauli sev apkārt un kas viņam ir piemērots un kas – ne.

Apgūstot fenotipoloģiju, var ne tikai labāk saprast sevi un sev tuvos cilvēkus, bet arī spēt pieņemt pareizos lēmumus gan biznesa komandu veidošanā, gan arī bērnu audzināšanā.

Līdz šim Marks Lučins ir apmācījis vairāk nekā 14 500 uzņēmēju, politiķu un privātpersonu Baltijā, Krievijā, ASV, Kazahstānā, Austrālijā, Itālijā, Šveicē un Vācijā. Šis viņa vadītais kurss varētu būt vērtīgs biznesu līderiem, pārdevējiem un personāla atlases praktiķiem.

Pasākums krievu valodā bez tulkojuma!

Reģistrē dalību iepriekš šeit. Papildu informācija: www.fenotipologija.lv.

Džun Juaņ ciguna 1. pakāpe

Foto: Shutterstock

No sestdienas, 19.11., plkst.10:00
"Jogas istabā" Vecpilsētas ielā 12, Rīgā

Semināru vada Džun Juaņ skolas instruktore, Meistara Sjui Mintana tiešā skolniece Ieva Paševska.
Džun Juaņ Cigun - ir unikāla cilvēka atveseļošanās un attīstīšanās sistēma, enerģētiskā un garīgā prakse.

Cī ir dzīvības enerģija. Gun ir darbs. Cigun ir enerģijas pārvaldīšanas māksla, izmantojot īpašas prakses un meditācijas.

Atslābināšanās, atveseļošanās, garīgais un emocionālais līdzsvars, sevis un dzīves izzināšana, attiecību sakārtošana ar apkārtējiem, paaugstinātas darbaspējas un radošā iedvesma ir tikai sākums ceļā uz apgaismību.

Apmācības notiks sestdien, svētdien (10:00–18:00), turpmākās četras nodarbības pirmdienu vakaros plkst. 18:30.

Iepriekšēja pieteikšanās šeit vai pa tālruni 29942256.

Seminārs 'Sievišķības izpaušanās'

Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 20.11., plkst.10:00–16:00
"Studio Minéral" Kr.Valdemāra ielā 61, Rīgā

Šis seminārs ir īpašs ar to, ka pirmoreiz tiek izmantota kompleksa pieeja un dažādu novirzienu pasniedzēju iestrādes.

  • Mīlestības un sievišķības planētas tavā dzimšanas kartē,
  • Individuālā "Sievietes laimes kausa" izveide no akmeņiem un kristāliem,
  • Meditācija, lai atbrīvotos no savu laiku izdzīvojušām attiecībām,
  • Teta viļņu dziedināsanas garīgās prakses,
  • Roku līniju lasīšana par laulību un pēcnācēju tēmu (iespēja saņemt hiromanta ekspreskonsultāciju).

Vairāk informācijas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!