Foto: Shutterstock
18. novembrī vārda dienu svin Brīve, Aleksandrs un Doloresa. No mums – balti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Brīve (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Brīve ir vispusīga un jūtīga intelektuāle ar spēcīgu loģiku un elastīgu domāšanu. Viņa ir vīrišķīga, izturīga, kārtīga, atbildīga un spītīga sieviete, kura visu darīs pa savam un savu dzīvē panāks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Aleksandrs (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Aleksandrs ir vispusīgs, iekšēji vīrišķīgs, jūtīgs, talantīgs un loģisks intelektuālis ar spēcīgu intuīciju un augstu atbildības sajūtu. Viņš ir spītīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs, radošs un no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Doloresa (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas, palielina dzīves enerģiju. Doloresa ir vispusīga, prātīga, jūtīga un taisnīga intelektuāle, laba sarunu biedre, apveltīta ar spēcīgu loģiku. Viņa kārtīga, atbildīga, mērķtiecīga, izturīga un spītīga. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!