30. novembrī vārda dienu svin Andrejs, Andris un Andrievs. No mums – silti sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Andrejs (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju, padara tā nēsātāju par līderi un attīsta loģisko domāšanu. Andrejs ir radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, kuram piemīt spēcīga analītiskā domāšana, laba intuīcija un loģika. Viņš ir mērķtiecīgs cilvēks, kurš visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Andris (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātājam liek justies kā līderim. Andris ir šarmants, prātīgs un jūtīgs intelektuālis, kuram piemīt spēcīga loģika, intuīcija un analītiska domāšana. Viņš ir izturīgs, mērķtiecīgs un atbildīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Andrievs (4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Andrievs stabili stāv uz zemes, ir izturīgs, ar "biezu ādu" un vīrišķīgu iekšējo struktūru. Viņš ir talantīgs, mērķtiecīgs, atbildīgs, apveltīts ar spēcīgu loģisko domāšanu. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!