Foto: Shutterstock
Visi pasaules cilvēki ir vienoti ar smalkām, neredzamām enerģētiskajām saitēm. Šā iemesla dēļ katra cilvēka domas un emocijas ietekmē ļoti daudzu citu cilvēku likteņus, dzīvo un nedzīvo matēriju, tāpat kā Visumu. Vairums ļaužu apzinās, ka viss, ko darām, kā domājam un kā reaģējam, atgriežas atpakaļ ar milzīgu spēku un visbiežāk sit pa veselību. Tieši veselības tēmai veltīts otrās nedēļas rituāls.

Rituāla vieta

Vislabākā vieta šādam rituālam ir istabā, kurā tu parasti meditē. Telpai jābūt maksimāli tukšai, enerģētiski un visādi citādi tīrai, jo tad arī labāk aktivizēsies stihiju pirmelementu enerģijas.

Pirms rituāla nav ieteicams sakopt telpas ar mākslīgiem mazgājamajiem līdzekļiem vai izmantot mākslīgos aromātus, lai nesabojātu telpas specifisko enerģētiku, kas saistīta arī ar atrašanos noteiktos platuma grādos (šim rituālam tas ir svarīgi).

Rituāla piederumi

Rituāla norisei mājās ieteicams izveidot meditatīvu altāri ar zemeslodes attēlu (var izmantot arī globusu), vaska svecēm, četru stihiju – Uguns, Ūdens, Gaisa un Zemes simbolus.

Kopumā rituālā tiks iesaistīti globāli Visuma spēki un stihiju enerģijas. Tas vajadzīgs tāpēc, ka dziedināšana, par kuru tiks lūgts Visumam, skars ne tikai cilvēkus, bet visu matēriju un Visumu visās tā izpausmēs.

Svarīgi ņemt vērā, ka visi rituālā izmantojamie priekšmeti jāiesvēta vai enerģētiski jāattīra!

Vēstījums

Pirms sākam rituālu, jāsagatavo lūgšana (vārdi), vēstījums Visuma spēkiem.

Vēstījuma saturs var būt aptuveni šāds: "Es lūdzu visus Visuma spēkus, kas piedalījušies dzīvās un nedzīvās matērijas, planētu un zvaigznāju, cilvēka, visu Zemes un visuma radību un sastāvdaļu radīšanā, dziedināt visu, kas radīts kopš šā Visuma radīšanas brīža."

Šādā rituālā papildus var izmantot četru stihiju tīrās skaņas (piemēram, ūdens šalkoņu vai vēja skaņas), jo tās pastiprinās rituāla kopējo enerģiju.

Laiks

Rituāls jāveic dienā, kas atbilst otrajai Adventei, sākums – 21:00. Pirms rituāla ieteicams veikt attīrīšanās rituālu – nomazgāties dušā vai vannā, pārģērbties jaunās vai pilnīgi tīrās drēbēs. Ja tas ir pieņemami, tad vismaz dienu vai – labākajā gadījumā – trīs jāgavē, dzerot tikai svētītu vai uzlādētu ūdeni.

Rituāla norise

Izveido vienkāršu altāri, uzliekot uz tā globusu (vai acu līmenī pakar pie sienas pretī altārim karti ar zemeslodes attēlu). Altāra centrā novieto vismaz divas vaska sveces un izvieto četru pamata stihiju simbolus (var izvietot atbilstoši debespusēm, kā šamanisma tradīcijās).

Kad altāris gatavs, apsēdies pie tā, aizdedzini sveces, ieslēdz stihiju mūziku, tad domās vai skaļi noskaiti iepriekš sacerētos vārdus (vai izmanto tekstu, kas bija minēts iepriekš).

Kad pamata vārdi noskaitīti, saki: "Es lūdzu, lai mani no manis paša visās manās izpausmēs šajā, iepriekšējā un visās citās manās dzīvēs jebkurā dimensijā vienmēr sargā radošie visuma spēki!"

Ar to arī rituāls ir pabeigts.

Sveces lai paliek uz altāra, līdz izdeg. Altāri novāc, kad sveces jau izdegušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!