Foto: Vida Press
15. decembrī vārda dienu svin Hanna, Johanna un Jana. No mums – ziemīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Hanna (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai sajusties kā līderei. Hanna ir radoša, iekšēji trausla, sievišķīga, jūtīga, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja ar spēcīgu intuīciju un augstu atbildības sajūtu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Johanna (22-4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Johanna ir vispusīga, jūtīga, radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, aktīva un izturīga būtne, kura mierā nesēdēs. Viņai piemīt laba intuīcija, elastīga un analītiska domāšana un spēcīga loģika. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Jana (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai sajusties kā līderei. Jana ir jūtīga, sievišķīga, atbildīga, kārtīga un aktīva sieviete ar labu analītisku domāšanu, spēcīgu loģiku un intuīciju. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!