Štengrāks ēdiens tām brokastu reizēm, kad gribas ko pamatīgu un daudz gaļas.

::recepte::

Mednieku desiņas sagriež uz pusēm. Vitināto desu sagriež šķēlītēs.

Cepamā traukā liek konservētus tomātus un pupiņas, pievieno ķiploku sāli, samaisa.

Pievieno sagrieztu vītināto desu, apmaisa vēlreiz.

Pāri kārto mednieku desiņas, iespiežot tās mērcē. Cep uzkarsētā grilā vai cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

Tad pievieno maizes gabaliņus un cep vēl 15 minūtes.

Pasniedz uzreiz.

3300Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 mednieku desiņu iepakojumi125 gvītināta desa600 gpupiņas tomātu mērcē400 gsmalcināti konservēti tomāti1 bagete3 lauru lapas5 smaržīgo piparu graudiņi pēc garšasķiploku sāls

Sagatavošana

1

Mednieku desiņas sagriež uz pusēm. Vitināto desu sagriež šķēlītēs.

2

Cepamā traukā liek konservētus tomātus un pupiņas, pievieno ķiploku sāli, samaisa.

3

Pievieno sagrieztu vītināto desu, apmaisa vēlreiz.

4

Pāri kārto mednieku desiņas, iespiežot tās mērcē. Cep uzkarsētā grilā vai cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

5

Tad pievieno maizes gabaliņus un cep vēl 15 minūtes.

6

Pasniedz uzreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!