30. decembrī vārda dienu svin Dāvids, Dāvis, Dāniels, Daniela un Daniels. No mums – gadumijas sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Dāvids (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Dāvids ir vīrišķīgs, jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs, apveltīts ar analītisku prātu un labu loģisko domāšanu. Viņš ir spītīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs, izturīgs, ar biezu ādu un augstu atbildības sajūtu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Dāvis (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Dāvis ir vīrišķīgs, harizmātisks, loģisks, jūtīgs un aktīvs vīrietis, apveltīts ar labu intuīciju. Viņš stabili stāv uz kājām un visu dara pa savam, ir mērķtiecīgs, spītīgs un izturīgs, ar biezu ādu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Dāniels (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Dāniels ir vīrišķīgs, harizmātisks, jūtīgs un radošs intelektuālis, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs. Viņš ir prātīgs, loģisks, spītīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs un atbildīgs cilvēks. Vārdā ir sargeņģelis.

Daniela (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Daniela ir aktīva, radoša intelektuāle, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja ar analītisku prātu un augstu atbildības sajūtu. Viņa stabili stāv uz zemes, ir prātīga, izturīga, ar biezu ādu. Vārdā ir sargeņģelis.

Daniels (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Daniels ir spītīgs, neatlaidīgs, mērķtiecīgs intelektuālis, līderis, kurš savu panāks. Viņš ir jūtīgs un radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar spēcīgu analītisku prātu, attīstītu loģisko domāšanu un augstu atbildības sajūtu. Daniels ir izturīgs, aktīvs un prātīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!