Sniedzot palīdzību onkoloģiskajiem slimniekiem, man ir tā laime pieredzēt brīnumus, jo es redzu praksē, kā notiek smagu onkoloģisko slimnieku atveseļošanās. Ārsti šādus gadījumus ierindo piecos procentos, bet kāpēc viņiem nerodas jautājumi, kālab tieši šiem cilvēkiem ir izdevies atveseļoties no tik smagas slimības?

No dzīvās ētikas mācības esmu uzzinājusi, ka slimības iedalās trīs grupās: 1) svētās slimības, 2) karmiskās slimības, 3) ugunīgās slimības.

Svētās slimības

Tās nepakļaujas ārstēšanai; ļoti bieži ārstiem tās ir neizprotamas, jo var parādīties un pazust. Tomēr jāņem vērā, ka ar svētajām slimībām slimo tikai ļoti augsti attīstīti gari, kas labprātīgi ir izvēlējušies slimot, lai dzēstu daļu no cilvēces radītās negatīvās enerģijas. Piemēram, Svētajam tēvam Pio bija svētā slimība, kuru neviens ārsts nespēja izskaidrot. Viņš ļoti cieta, pierādījumi ir fiksēti fotogrāfijās, bet neviens nespēja viņam palīdzēt. Kad viņa fiziskais ķermenis nomira, visi pierādījumi par slimību no fiziskā ķermeņa pazuda.

Karmiskās slimības

Šīs ir slimības, kuras medicīniski nav ārstējamas. Mediķi tās sauc par iedzimtām vai ģenētiskām slimībām. Piemēram, cukura diabēts bērnam ir karmiska slimība, konkrēti tā ir saistīta ar ģimenes karmu, kur vairākās paaudzēs vecāki ir dzīvojuši kopā bez mīlestības, tikai aiz pienākuma, mīlestību aprokot darbā. Visi iedzimtie kustību traucējumi un citi veselības traucējumi, par kuriem piešķir invaliditāti, arī ir karmiskas slimības.

Karmiskās slimības ļoti grūti pakļaujas ārstēšanai, tomēr arī no šīm slimībām ir iespējams izveseļoties, ja cilvēks ir izpratis, izpircis savu karmu un kļuvis uzticīgs Dievam. Tomēr, ja slims ir bērns, tad karma jāizpērk arī bērna vecākiem. Tāpēc es iesaku visiem slimniekiem un viņu vecākiem atgriezties ticībā pie Dieva, jo tikai Viņš lemj par izveseļošanos.

Man bija pieredze sniegt garīgu palīdzību divām slimnieku grupām paralēli: vienā grupā nāca slimnieki ar cukura diabētu, otrā – ar onkoloģisku saslimšanu. Onkoloģijas slimniekiem bija ļoti labi atveseļošanās rezultāti, bet cukura diabēta slimniekiem progress nebija tik labs, kā gaidīju. Nevar teikt, ka progresa nebija, tomēr līdz atveseļošanai bija tālu. Es lauzīju galvu, kāpēc tik atšķirīgi rezultāti, jo abām grupām mācīju izprast neapgūtās mācības, lūgt palīdzību Dievam, atbrīvot stresus un veikt garīgo darbu ar sevi, tomēr rezultāti bija atšķirīgi.

Tikai vēlāk no dzīvās ētikas mācības es uzzināju, ka onkoloģiskā slimība ir uguns slimība, bet cukura diabēts – karmiska slimība, kuru nevar atbrīvot, kamēr Dievs nav devis atļauju. Man ir zināmi divi gadījumi, kur no smaga cukura diabēta izveseļojās slimnieki, bet tagad es saprotu, ka viņi bija dzēsuši savu karmu, tāpēc arī piedzīvoja brīnumu jeb Dieva žēlastību.

Ugunīgās slimības

Tās ir visas slimības, kuras medicīniski var izārstēt. Tās rodas no nepareizas attieksmes pret dzīvi, nepareizas domāšanas, dievišķo likumu pārkāpšanas, no dažādu veidu stresiem. Ja cilvēks izprot savas neapgūtās mācības, atbrīvo no sevis savus stresus, izprotot to sniegto mācību un sāk dzīvot saskaņā ar dievišķajiem likumiem jeb pēc sirdsapziņas, tad viņš izveseļojas. Arī ugunīgo slimību gadījumā atveseļošanās ir atkarīga no Dieva, jo tikai viņš redz, kas patiesībā notiek slimnieka sirdī un domās.

Katrai ķermeņa daļai ir simboliskā nozīme. Dievs cilvēka ķermeni ir radījis kā perfektu sistēmu. Slimības ir cilvēku fiziskās ciešanas, kad enerģijas negativitāte ir pārsniegusi kritisko robežu, un organisms kā vienots veselums vairs neatrodas līdzsvarā. Slimība rodas, ja dvēseles sāpes, no kurām mācība nav gūta, pāraug fiziskajās sāpēs. Ar sāpēm mūsu ķermenis pievērš uzmanību situācijai, ko vajadzētu labot. Ikvienas ugunīgās slimības sākotnējais cēlonis ir stress, kas ir negatīva doma. Stresa pakāpe nosaka slimības raksturu: jo lielāks stress, jo smagāka slimība.

Lai mēs izprastu slimību cēloņus, mums ir jāizprot ķermeņa filozofija. Cilvēka ķermenis pasaka priekšā, ko cilvēks domā vai dara nepareizi.

Medicīnā pašlaik neizmanto ļoti svarīgu ārstēšanās veidu, kas ir visaugstākais no visiem ārstēšanās veidiem, – ārstēšanu ar domu spēku.

Pārmainīt savu domāšanas veidu cilvēks var tikai pats. Izņēmums ir pavisam mazi bērni, kuri vēl patstāvīgi nedomā. Viņu domu pasauli veido māte. Dziedināšanu ar domu spēku var salīdzināt ar kalnu, ko graudu pa graudiņam var pārnest uz citu vietu. Kas spēj radīt mērķtiecīgu savu "smilšu graudiņu transportēšanas sistēmu", tas viegli tiek galā ar šo darbu. Tas nozīmē, ka viņš prot samazināt savas slimības apjomus. Domu pasaules pārmainīšanu dēvē par sevis mainīšanu. Tās ir vislielākās un visgrūtākās pārmaiņas. Ārstēšanas ar domām pamatā ir negatīvo emociju atbrīvošana. Šī ārstēšana iedarbojas, ja cilvēks savas negatīvās domas apzinās, t.i., atzīst savas kļūdas. Tad automātiski notiek atbrīvošanās no negatīvo domu enerģijas.

Kā palīdzēt sev ar domu spēku?

Jāatbrīvo no sevis pagātnes pārdzīvojumi. Pagātnes pārdzīvojumus var atbrīvot ar piedošanu, bet, lai cilvēks atvērtos piedošanai, viņam ir jāizprot neapgūtās mācības, kuras neapzināti cilvēkam tika sniegtas caur negatīvo notikumu. Savukārt, lai izprastu neapgūtas mācības, ir jāizzina Dievišķie likumi.

Piedošanas procesu var veikt dažādos veidos:

  • rakstot vēstules pāridarītājiem un tās sadedzinot (nevienam vēstules nav jāredz, pat tam, kuram tās rakstītas);
  • baznīcā vai mājās aizdedzot svecīti katram pāridarītājam, ļaujot, lai svecīte ar uguns liesmiņu sadedzina un transformē pārdzīvojumu pozitīvā enerģijā;
  • domās piedodot pāridarītājam un iztēlojoties, kā notiek izlīgums starp tevi un pāridarītāju utt.

Ar vizualizācijas palīdzību jāatbrīvo no sevis slimība un stresi, domās iztēlojoties, kā slimība vai stress no tevis aiziet prom. Tikai, pirms atbrīvo savu slimību vai stresu, izsaki tai pateicību par doto iespēju mācīties un kļūt dzīvesgudrākam.

Ar lūgšanu, rozāriju un Svēto grāmatu lasīšanas palīdzību jātransformē negatīvā enerģija pozitīvajā enerģijā. Nav svarīgi, vai esi kristietis, musulmanis vai dievturis vai lūdzies saviem vārdiem, Dievs visas lūgšanas uzklausa. Augstākie spēki steidzas palīgos, līdzko tu viņiem to lūdz.

Ar dziesmas palīdzību atgriezies pie Dieva. Tu vari dziedāt ikvienu dziesmu, kas tavu sirdi silda ar mīlestību, piemēram, latviešu tautasdziesmas un citas tautā iemīļotas dziesmas, kā arī garīgās dziesmas. Vislabāk Dievs tevi sadzirdēs, ja dziedāsi lūgšanas, piemēram, mūsu himna ir ļoti spēcīga dziesma. Arī latviešu tautas dziesma "Pie Dieviņa gari galdi".

Visiem, kuriem ir radusies interese iepazīsties ar savu slimību cēloņiem garīgajā skatījumā, iesaku izlasīt manu grāmatu "Ķermeņa filosofija" vai iepazīties ar rakstiem par slimību cēloņiem portālā Domatajs.lv, kā arī piedalīties Sokrata tautskolas organizētajos semināros, atbalsta grupās un citos garīgās attīstības pasākumos. Ar informāciju var iepazīties www.sokratatautskola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!