Šā gada pirmais pavasara mēnesis līdz ar pirmajiem pūpoliem sniedz visai dzīvai radībai iespēju atdzimt, tāpēc nepaslinko un izmanto iespēju attīrīt sevi, savu prātu, dvēseli un vidi sev apkārt. Atver plašāk logus un ielaid gaismu savos apziņas un zemapziņas kambaros!

Līdz ar tumsas atkāpšanos intuitīvi radīsies nepieciešamība atgūt spēkus, tāpēc enerģiski veiksi mājas soli. Vēlreiz, bet jau skaidrāk novērtē potenciālās nākotnes izaugsmes un mērķu īstenošanas iespējas. Lai arī gaidāmi enerģijas uzplūdi, pie nepārdomāta un nesaudzīga enerģijas patēriņa var nākties saskarties ar pārgurumu un radošo krīzi. Skrien lēnām un ar baudu!

Šomēnes velti vairāk laika ģimenei – lai stiprinātu savstarpējās attiecības, ieplāno ceļojumu vai izbraucienu. Šoreiz pasākuma organizēšanai pieej īpaši rūpīgi un atbildīgi, jo vajadzētu padomāt par cilvēkiem, kuri ikdienas steigā ir piemirsti vai atstāti novārtā. Lai kā gribēsies izvairīties no apnicīgām sarunām, paturi prātā – reizēm ir vērts atcerēties jaunības un bērnības dienas un vēlreiz kopā ar saviem mīļajiem izstaigāt atmiņu takas – kas to lai zina, varbūt tieši šāds pasākums būs visvērtīgākais garīgais mielasts tavai no ikdienas burzmas nogurušajai dvēselei.

Marta enerģijas ietekmēs arī partnerattiecību jautājumus – pārmaiņām būs notikt – gribi to vai nē! Lai kā gribēsies lolot ilūzijas un cerēt, ka viss reiz būs, kā agrāk, ir jāsaprot, ka šā brīža attiecību forma savus resursus ir izsmēlusi – nekas vairs nebūs, kā līdz šim! Viss plūst un mainās – attiecības var pāraugt jaunā līmenī, bet tikpat labi tās var arī izjukt, ja to izaugsmei nebūs ieguldīta pietiekami daudz enerģijas.

Ja esi sava sirdsāķīša meklējumos, ir pavisam reālas iespējas izveidot jaunas attiecības – vien noformulē precīzi, ko patiešām vēlies sastapt un kādas attiecības vēlies izveidot. Parūpējies, lai partnerattiecības tavā dzīvē ienestu jaunas un svaigas vēsmas!

Atceries – enerģija plūst turp, kur ir tavas domas, tāpēc finanšu jautājumos centies pārlieku neraizēties par nebūšanām – tā būs tikai īslaicīga parādība. Marts sola finansiālu stabilitāti, jaunus projektus un veiksmīgus darījumus. Nav ieteicami lieli un nepārdomāti tēriņi – drīzāk ieguldi naudu kādā vērtīgā projektā vai izglītībā. Dalies ar naudu vai ziedo. Ja nav, ar ko dalīties, ziedo savu laiku un enerģiju, lai atbrīvotu naudas enerģiju!

Jo pilnvērtīgāk izmantosi marta sniegtās iespējas, jo pārliecinošākās un stabilākās pozīcijās atradīsies aprīlī, kad būs iespēja saņemt apkārtējo uzmanību, atzinību un cieņas apliecinājumus. Strādā ar marta enerģijām, lai kļūtu garīgi spēcīgs, nosvērts un taisnīgs līderis, kuram visi būs gatavi sekot!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!