Foto: Shutterstock
Vai zināji, ka līdzās astroloģijai un numeroloģijai ir vēl kāda sistēma, kas visai precīzi ieskicē tava rakstura pamatiezīmes? Šī ir senas sistēmas mūsdienīga interpretācija, kas unikālā veidā izmanto spēļu kārtis astroloģijas un numeroloģijas sintēzei.

Dzimšanas kārts ir mūsu dvēseles un šīs dzīves identifikators. To var dēvēt arī par Saules kārti, jo tā daudzējādā ziņā atgādina mūsu astroloģisko Saules zīmi. Šī kārts valdīja pār zemi dienā, kad piedzimi, un tu, tāpat kā visi, kuri dzimuši šajā datumā (un citos konkrētās kārts pārvaldītajos datumos), nes šīs kārts vibrācijas. Tā stāsta par sava "aizbilstamā" dzīves mērķi, jēgu un rakstura unikālajām iezīmēm.

Četru mastu trīspadsmit kārtis simbolizē četrus elementus vai četrus gadalaikus un lieliski pārstāv gadu veidojošās 52 nedēļas. Divpadsmit figūrkārtis – karaļi, dāmas un kalpi – simbolizē mēnešus. Divas krāsas (melnā un sarkanā) pārstāv pozitīvo un negatīvo, sievišķo un vīrišķo pusi, bet katra no 52 kārtīm saistīta ar dzimšanas dienu (katrai kārtij atbilst viens vai vairāki datumi).

Kāršu uzdevumi un izaicinājumi ir tikpat dažādi kā mūsu raksturi, bet katram mastam ir savs vienojošais vadmotīvs.

Kāravi simbolizē naudu. Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā mastā, šajā dzīvē jāiemācās pareizi apieties ar naudu un materiālajām vērtībām.

Pīķa cilvēki ir garā stipri. Tieši šā masta pārstāvjus var uzskatīt par garīgi visaugstāk attīstītajiem. Un viņu, jāteic, nemaz nav tik daudz!

Kreiči šajā pasaulē ieradušies pēc zināšanām. Viņi neprot tirgot kartupeļus un diezin vai to kādreiz iemācīsies, bet savas zināšanas pārdot viņiem gan vajadzētu prast.

Erciem ir jāiemācās mīlēt un būt mīlētiem. Arī viņu ir mazāk nekā kreiču un kāravu, tomēr vairāk nekā pīķu. Ko lai dara, ka šobrīd ir naudas un zināšanu laikmets! Tas nav ne labi, ne slikti, jo katram no mums ir savi risināmie uzdevumi.

Katrai kārtij piemīt gan negatīvi, gan pozitīvi aspekti, un to izpausme ir pilnībā atkarīga no cilvēka paša – vai viņš dzīvo saskaņā ar savu augstāko potenciālu, ko norāda kārts. Ārkārtīgi veiksmīgs cilvēks var būt divnieka aizbildnībā, bet dažs dzīvē neko nesasniegs, pat ja viņa kārts ir karalis vai dāma.

Turpmāk gada garumā "Orākuls" ik dienu publicēs atbilstošo dienas kārti un tās aprakstu. Lai iepazīšanās ar to palīdz tev uzlabot dzīvi, attīstīt savas iedzimtās kvalitātes, iemācīties pārvarēt vājības un maksimāli izmantot iespējas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!