No 4. jūnija kaujinieciskais Marss pāriet Vēža zīmē, kurā pavadīs laiku līdz pat 19. jūlijam. Pēc šaudīšanās pa vieglo un dažkārt haotisko Dvīņu zīmi tagad akcents ir uz darbošanos drošos un emocionāli atbalstošos apstākļos. Mūsu griba vairāk izpaudīsies kā māksla pielāgoties un nogludināt asumus. Bieži vien, lai kaut ko varētu uzsākt, mums būs nepieciešams atbilstošs garastāvoklis, jeb – citiem vārdiem – gribasspēks bieži būs atkarīgs tieši no noskaņojuma un apkārtējās atmosfēras.

Šajā laikā piedzīvosim lielākas emocionālās svārstības, jo Vēža zīme vistiešākajā veidā atbild par emocijām, bet Marss caur šo zīmi aktivizē visu, ko var tur atrast. Aktuāli var kļūt tādi jautājumi, kā ģimene, dzimta, radi, mājoklis, drošības sajūta un rūpes par to. Varam kaismīgi cīnīties un aizstāvēt savējos, kā arī daudz jūtīgāk uztvert visu, kas saistīts ar mūsu emocijām un to izpausmi. Dažreiz varam nonākt situācijās, kurās īpaši jāpiedomā, lai jūtu karstumā kādu neaizvainotu. Bet varam arī sajusties kautrīgāki lietās, kurās parasti negaidījām pamudinājumu.

Labās ziņas ir tās, ka šie ir vasaras mēneši un Marss Vēža zīmē lieliski izliek sevi caur dažādiem ūdens sporta veidiem. Izmantosim šo iespēju, lai nomierinātu pāri plūstošās emocijas un relaksētos!

Kā jau tas bija iepriekšējos mēnešos, joprojām centrā ir mīlestības un attiecību tēma. Lai gan Marss ar Veneru iet saskanīgā tandēmā, šai saiknei ir pievienojies neprognozējamais Urāns, kas piešķir negaidītības un pārsteiguma momentu it visā, kam pieskaras. Šādi tas attiecības elektrizēs līdz pat 27. jūnijam.

No 12. jūnija līdz 9. jūlijam Marss veidos saspringtu aspektu ar Jupiteru, kas tradicionāli liek pārvērtēt savas spējas un varēšanu, dodot pārāk optimistiskas cerības.

Vienlaikus no 13. jūnija līdz 8. jūlijam Marsa harmoniskais aspekts ar Neptūnu ļaus intuitīvi nojaust, kurā virzienā ir un kurā – nav vērts ieguldīt pūles. Šis aspekts veicina attīstīt mākslinieciskos talantus, kā arī liek uzmanīgāk un smalkāk darboties sapņu un romantikas lauciņā.

No 23. līdz 24. jūnijam debesīs izveidosies diezgan saspringta planētu kombinācija, kuras lielākais risks ir pārmērīgs optimisms kombinācijā ar pārgalvību un vēlmi atpūsties ar vērienu. Esam brīdināti, tādēļ, pirms kaut ko darām, jāizvērtē uzmanīgi sava gribēšanu saistībā ar varēšanu.

Arī 1. jūlijā šī kombinācija kļūs aktuāla, bet tai papildus pievienosies Plutons, kas caur gribasspēku un sevis pārvarēšanu liek mums mainīties. Ļoti jāuzmanās no pārmērībām, jo dažiem var uznākt vēlēšanās notestēt ne tikai savas, bet arī apkārtējo izturības robežas visplašākajā nozīmē.

Rezumējot jāatzīst, ka šis būs skaists un emocionāli ļoti aktīvs laiks, kura galvenā vērtība būs vietā un laikā pareizi paustas sajūtas un ar tām saistītās situācijas. Ļausimies šiem paisumiem un bēgumiem un atcerēsimies, ka dažkārt kontrolēt situāciju mēs varam labāk, ja spējam tai pielāgoties nevis lauzt.

Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!