Ineta Ventniece-Krīgere "ReTV" raidījumā "Neredzami redzamais" atzīst, ka katram ciparam mūsu datos ir kāds uzdevums saistībā ar raksturu, veselību vai citu tēmu mūsu dzīvēs, tāpēc, izmainot kaut vienu ciparu, kaut kas noteikti mainīsies arī ikdienā. Tūlīt jāpiebilst, ka, kaut ko neveiksmīgi nomainot, mēs varam arī zaudēt.

Kāpēc numeroloģiju var saukt par zinātni? Pat izcilais zinātnieks, matemātiķis un ārsts Pitagors izmantoja numeroloģiju, lai noteiktu vislabāko ārstēšanas veidu katram konkrētam slimniekam, atgādina Ineta. Viņasprāt, te velkamas tiešas paralēles ar matemātiku un psiholoģiju, jo numeroloģija ietver dziļu trīsdimensionālu analītiku, kas ļauj ieskatīties cilvēka būtībā – izķidāt cilvēku sīki, pa mazam gabaliņam. Gluži kā ārsts sastāda mūsu medicīnisko karti!

Jautāta par numerologa misiju, Ineta atbild – numerologs ir gan psihologs, gan ārsts, gan dvēseles sargātājs vai glābējs. Jo ir cilvēki, kuri kādā brīdī paši nespēj tikt galā. "Nav jau teikts, ka numerologa ieteiktais tūlīt jāiet un jādara," viņa piebilst. Numeroloģe piekrīt, ka savas atbildes mēs nojaušam, bet nezin kādēļ baidāmies tām noticēt, nemākam intuīciju (vai ciparus) izmantot savā labā.

Numeroloģija var stimulēt atrast īsto ceļu karjerā un arī palīdzēt nonākt līdz šim mērķim, ja cilvēks pats nav uzdrīkstējies. Pēc Inetas vārdiem, dzimšanas dati par cilvēku var pavēstīt faktiski visu! Biznesa vidē vienu visveiksmīgāko ciparu nosaukt nav iespējams, uzsver numeroloģe. Katram cilvēkam tas būs individuāli. Var varbūt teikt, ka vecās dvēseles iegūst salīdzinoši vairāk, tāpēc devītniekiem ir ļoti paveicies ar šo dzīvi, ja viņi sevi realizē. Dažkārt gūt panākumus biznesā var traucēt arī neveiksmīgs firmas nosaukums vai juridiskā adrese.

Par to, kādas izmaiņas var attiecībās var radīt uzvārda maiņa pēc kāzām, vai vārda maiņa, suns vai bērns var uzlabot attiecības, ko mainīt, lai gūtu piepildījumu, vai mūsu spēcīgie cipari spēj mūs "nospiest", skaties video! Nobeigumā – arī īss dzīves skaitļa raksturojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!