No 5. septembra mūsu enerģijas un aktivitātes planēta Marss pāriet Jaunavas zīmē, kur atradīsies līdz pat 22. oktobrim. Šajā laikā izjutīsim vajadzību lielāku uzmanību pievērst detaļām, dažādiem sīkumiem līdz pat perfekcionismam. No vienas puses, varam slīpēt savu meistarību līdz brilianta spožumam, no otras – kļūt pārāk piekasīgi. Lai vai kā, šajā laikā liela nozīme būs praktiskajiem darbiem un tieši tām niansēm, kas padara mūsu ikdienu ērtāku un patīkamāku. Tādi darbi kā sakārtošana, inventarizācija, sīku mehānismu salabošana, neliels remonts ir tieši laikā! Labprāt sniegsim savu palīdzību citiem tādā praktiskā veidā.

Tomēr ar pašām pirmajām dienām, Marsam nonākot Jaunavas zīmē un līdz pat 24. septembrim, mums ļoti jāuzmanās no asiem, nepārdomātiem vārdiem! Uztversim to kā testu uz paškontroli, jo dziļi elpot un skaitīt līdz desmit, pirms atbildēt, būs jāmācās apzināti. Dažkārt būs vēlēšanās savu taisnību apliecināt ar dūru palīdzību. Mūs var piemeklēt pēkšņas, neprognozējamas situācijas, uz kurām būs nepieciešama ātra reakcija un momentāls risinājums. Problēmas var rasties dēļ neuzmanības, nesaprašanās vai pārpratumiem. Autovadītājiem jābūt īpaši vērīgiem. Tomēr pozitīvi noskaņotajiem būs labas iespējas nonākt īstajā vietā īstajā laikā un veiksmīgi izmantot situāciju savā labā.

Vēl līdz 8. septembrim jutīsim, ka darbu kļūst vairāk. Dažiem tas nozīmēs vienkārši daudz darba, kamēr citiem – iespējas izvēlēties no vairakiem piedāvājumiem to labāko, izsverot visus par un pret no praktiskā viedokļa.

No 12. septembra un visu septembri var saglabāties arī kādas neskaidrības darba lietās, nekonkrēti rīcības motīvi, neskaidri mērķi. Daži vairāk darbosies, intuīcijas vadīti, nekā balstīsies uz racionāliem apsvērumiem.

No 20. septembra un visu atlikušos mēnesi ar savu rīcību spēsim mainīt daudzas lietas. Arī pašiem būs sajūta, ka varam pārveidot pasauli. Dažiem tas nozīmēs dot jaunu elpu kādai novecojušai lietai, kaut ko restaurēt, pāršūt, pārtaisīt, izveidot no jauna vai pārbūvēt. Būsim ļoti mērķtiecīgi un spēsim labi fokusēt uzmanību uz stratēģiski svarīgām lietām.

Un, visbeidzot, no 21. septembra Marss ar Veneru atkal satiksies jo cieši kopā un tā turēsies līdz 18. oktobrim, aktualizējot partnerattiecību tēmu tās visplašākajā nozīmē. Jaunavas zīmē satiekoties, tam visam, protams, praktiska nokrāsa ar mīlestības izrādīšanu caur palīdzēšanu, praktiskām rūpēm, saimnieciskumu un reālu pieeju.

Secinājumi? Meklēsim prieku tajās mazajās un praktiskajās lietiņās, kas padara mūsu dzīvi ērtāku, jo tieši detaļas ir tās, kas piešķir individualitāti un to īpašo vērtību, kas citur nav atrodama. Lai izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!