"Nekad neaizmirsīšu laiku, kad biju septiņus gadus veca un mana drauga māte pieklājīgi teica maniem vecākiem, ka es esot “pārāk liela priekš mana vecuma” un ka “zinu pārāk daudz saviem gadiem”," atminas Pievilkšanās likuma popularizētāja un rakstu autore Ešlija Makkeiba (Ashlee McCabe). "Kaut gan īsti neizpratu, ko viņa tolaik domāja, tā bija pirmā reize, kad sāku saprast, ka esmu atšķirīga no citiem mana vecuma bērniem.

Deviņu gadu vecumā, kamēr visi mani draugi kā pielipuši skatījās "Nickelodeon" multenes un Disneja filmas, es skatījos "Jēru klusēšanu" vai kādu citu psiholoģisku trilleri. Līdzīgi, kamēr 90. gadu popgrupu mūzika pārpildīja skolas, es ilgojos satikt kādu, kurš zinātu, kas ir "Led Zeppelin" vai "The Doors".
Lielāko daļu savas dzīves iekšēji esmu jutusies vecāka nekā izskatījos. Pakāpeniski pieradu pie tā, ka gan draugi, gan nepazīstami cilvēki man teica, ka esmu "gudrāka par saviem gadiem". Līdz beidzot uzzināju par "seno dvēseļu" konceptu un ieguvu izskaidrojumu tam, kas mani padarīja tik atšķirīgu."

Kas ir sena dvēsele?

Visas dvēseles tika radītas vienlaikus, tāpēc, tehniski runājot, visām dvēselēm ir identisks "hronoloģiskais" vecums. Taču sena dvēsele ir vecāka tās garīgajā un intelektuālajā briedumā, jo tai ir bijis vairāk inkarnāciju, t. i., tā ir izgājusi dzīves, dzimšanas un nāves ciklu atkal un atkal. Jauna dvēsele, piemēram, var būt izgājusi šo ciklu tikai dažas reizes, kamēr sena dvēsele – simtiem reižu. Tādējādi senai dvēselei var būt daudz lielākas zināšanas un viedums.

Mana Dvēsele ir no citurienes, par to esmu pārliecināts un centīšos turp nokļūt.
Rumi

Lai gan senas dvēseles identificēšana nav tik vienkārša, ja sakrīt vairums zemāk uzskaitīto īpašību, ir liela iespēja, ka tev tāda ir.

1. Tev patīk būt vienam pašam.

Senas dvēseles tipski ir pašpietiekamas, tāpēc jūtas perfekti pašas savā kompānijā. Kaut gan viņas nav antisociālas, senām dvēselēm nav intereses sekot pūlim vai pielāgoties sociālajām normām, tā vietā tās seko pašu principiem. Rezultātā viņas labāk jūtas vienas, jo tad var savienoties ar savu augstāko Es, meditēt, apdomāt eksistenciālus jautājumus.

2. Tu esi zinātkārs.

Senas dvēseles nepārtraukti meklē izaugsmi. Nezināšana senām dvēselēm neder, tās dabiski cenšas iemācīties pēc iespējas vairāk. Tās bieži fascinē vēsture un filosofija, viņas var stundām pētīt interesējošās tēmas.

3. Tev patīk sarunāties ar vecākiem cilvēkiem.

Tā kā senas dvēseles jūtas pieaugušākas par savu "pases" vecumu, tām ir problēmas kontaktēties ar vienaudžiem. Līdz ar to tās biežāk piesaista vecāki cilvēki – gan romantiskā, gan platoniskā līmenī, jo to intelekts ir tuvāks viņējam.

4. Tu pēc dabas esi aktīvists.

Senas dvēseles sajūt saikni ar pasauli. Viņi ir toleranti un pieņem visas dzīvās būtnes. Tāpēc tās bieži vien kļūst par cilvēku un dzīvnieku tiesību aktīvistēm.

5. Tev patīk lasīt grāmatas.

Senas dvēseles ir nostalģiskas būtnes, kurām patīk darīt lietas "pa vecam". Viņas nepārsteidz šī vienmer mainīgā tehnoloģiju pasaule, tāpēc viņām labāk tīk lasīt vecu grāmatu nekā skatīties "Facebook" ziņas.

6. Tu esi garīguma meklētājs.

Senas dvēseles uzskata, ka eksistē kaut kas vairāk par redzamo, tās bieži piesaista reliģiskas, garīgas un metafiziskas mācības, lai iegūtu plašāku pasaules izpratni.

7. Tev ir spēcīga intuīcija.

Senas dvēseles daudzo dzīvju gaitā ir ieguvušas lielāku viedumu un pieredzi, tāpēc tām ir ļoti spēcīga intuīcija un tās bieži zina lietas, nezinot, kāpēc viņas tās zina. Tāpēc arī tās spēj viegli nolasīt cilvēku domas un viegli pielāgojas viņu temperamentam. Raksturīgas pārdabiskas spējas.

8. Esi piedzīvojis daudz grūtību.

Reinkarnācija ir nepieciešama, lai dvēsele spētu attīstīties maksimāli, un, tā kā senās dvēseles izdzīvo pēdējās savas reinkarnācijas reizes, tās cenšas izmantot savas dzīves uz Zemes, lai iemācītos visu, ko vien var, pirms atgriešanās pie Visa Esošā Radītāja. Tādējādi senajām dvēselēm bieži nākas cīnīties ar tādām grūtībām kā, piemēram, hroniskām slimībām, depresiju, problemātiskām attiecībām u.tml..

9. Tev šķiet, ka esi piedzimis nepareizajā laikmetā.

Senām dvēselēm bieži ir sajūta, it kā tās būtu piedzimušas nepareizajā laikmetā. Piemēram, senai dvēselei var ļoti interesēt un patikt kāds konkrēts laikmets, ko atspoguļo viņu gaume modē un muzikā.

10. Tu jau tagad domā, ka esi sena dvēsele.

Kāds autors reiz teicis: "Dzīve ir skola, kurā tu iemācies, kā atcerēties to, ko tava dvēsele jau zina." Ja tev ir sajūta, ka tu varētu būt sena dvēsele, ir lielas izredzes, ka tāda tiešām esi – tavs prāts uztver nobriedušo enerģiju, kuru izstaro tava dvēsele.

Avots: "WakeupWorld.com"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!