Novembrī, Metāla Cūkas mēnesī, varējām iejusties mazliet vieglprātīgā un veiksmīgā piedzīvojumu meklētāja pirmkursnieka ādā. Savukārt Ūdens Žurkas mēnesis (no 7. decembra līdz 2018. gada 5. janvārim) būs mūs jau pārcēlis it kā uz pēdējo kursu.

Dziļa doma, izcila intuīcija, sarežģīti prāta līkloči, veikla, plūstoša valoda, prasme saprasties, iejusties, iefiltrēties. Fantastiskas aprēķinātāja spējas, jūtīgums, uztver vissīkāko laipnības izrādīšanu un māk veikli to izmantot savā labā – tāds ir šis izveicīgais Žurka.

Šis mēnesis kā radīts informācijas apmaiņai, jaunu zināšanu ieguvei, veiksmīgai komunikācijai un rezultātā – noslēgtiem izdevīgiem darījumiem.

Kā neviens cits, Žurka pamana visizdevīgāko pozīciju. Viss, kam pielikām pūles augustā un septembrī, par ko dzelžaini cīnījāmies oktobrī, šomēnes var realizēties ar joni. Tas nu būtu tas, kas jāpadara darba laikā.
Bet pēc darba... Ūdens Žurka ir viserotiskākais un visjūtīgākais Persika zieds. No kājām nogāž tā smarža, reibina un aicina... Okeāns mīlestības, okeāns kaislības. Ar galvu reibinošā atvarā, mīlam kā pēdējo reizi.

Prātīga vairs tad nav Ūdens Žurka. Jo gads iet uz beigām, dzīve arī, tas var būt pēdējais, pēdējais zieds, ko plūcam...

Kā grupas "Apvedceļš" "Zemenēs" –
Pēdējo reiz
Tā gribētos ar tevi atkal kopā.
Pēdējo reiz
Būt mūsu pielijušā vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!