No 9. decembra līdz 25. janvārim Marss ceļos pa Skorpiona zīmi, kas ir viena no vislabākajām šīs planētas pozīcijām. Skorpions ir lielisks savā stratēģijā un taktikā, uzmanīgs un, darbus sākot, veic rūpīgu iepriekšējo izmeklēšanu. Šajā laikā attiecīgi savas darbības detalizēti pārdomāsim, lai lieki netērētu enerģiju. Līdzīgi Skorpionam, labprāt raidīsim vienu precīzu kustību, taču tieši mērķī.

Daudziem radīsies vēlēšanās pārvaldīt citu resursus savu interešu nodrošināšanā, turklāt visplašākajā nozīmē. Šajā laikā iemācīsimies lūgt palīdzību un to arī saņemt. Nebūsim vienaldzīgi un iesaistīsimies visdažādākajos sabiedriskos procesos un visā, ko darīsim, ieliksim patiesu kaislību un aizrautību, kā arī vēlmi novest lietas līdz galam un panākt savu.

Ļoti jāuzmanās no pārlieku liela kategorisma un taisnprātības, jo Skorpionam nepastāv zelta vidusceļš. Tu esi ar mani vai pret mani, un taisnība nevar būt kaut kur pa vidu.

Pastāv risks sabiezināt krāsas un daudz ko pārspīlēt, kā arī visu ņemt pārāk tuvu pie sidrs. Dažkārt varam kaut ko ņemt ļaunā tik ļoti, ka var rasties vēlme atriebties, attiecīgi parādās vieta intrigām, sazvērestībām un aizmuguriskiem gājieniem, jo arī šeit varam vēlēties padarīt melno darbiņu citu rokām. Jāmācās piedot un atlaist situāciju, jāmācās saprast, ka mums katram var būt savs individuāls skatījums uz lietu kārtību šajā pasaulē.

Lai vai kā, mūs sagaida ļoti darbīgs un intensīvs laiks, jo Marss bagātīgi sadarbosies ar pārējām planētām. Ja esam kādas lietas bezgalīgi atlikuši – tagad beidzot radīsies cerība novest visu līdz galam, jo Marss caur Skorpiona zīmi nekad nepadodas, vienmēr iet līdz galam, un dažkārt ceļā uz mērķi visi līdzekļi ir labi.

Un lūk, kā parasti, iepazīsimies ar datumiem, kuros būsim īpaši jūtīgi un ievainojami. Šeit pašiem jābūt īpaši taktiskiem, kā arī jānorobežojas no citu negatīvās ietekmes un uzbrukumiem:

  • 13., 21. un 28. decembris
  • 4., 11. un 18. janvāris.

Izmantosim šo burvīgo augstas intensitātes laiku, lai saliktu punktus uz "i" un novestu lietas līdz galam! Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!