Foto: Estētiskās kosmetoloģijas medicīnas centra "Art of Beauty" dibinātāja Veronika Streļcova
Par vienu no efektīvākajām pretnovecošanas procedūrām estētiskajā medicīnā šobrīd tiek uzskatīts PRP plazmoliftings (Platelet Rich Plasma). Rīgā šo metodi, ko izstrādājusi Šveices laboratorija "RegenLab", piedāvā estētiskās kosmetoloģijas medicīnas centrs "Art of Beauty".

Kas ir "RegenLab"?
"RegenLab" ir zinātniski pamatota "autoloģiskās reģenerācijas medicīnas" tehnoloģija sejas un ķermeņa ādas atjaunināšanai un liftings ar autoplazmas palīdzību, kas bagātināta ar dzīvotspējīgiem trombocītiem un autogēlu, kas pacienta klātbūtnē iegūts no viņa paša asinīm.

Sistēma "RegenLab" tika radīta, lai iegūtu dzīvu plazmu, kas ir daudzkārt efektīvāka par ierastajā veidā iegūto.

Lai iemācītos saglabāt dzīvo trombocītu aktivitāti, Šveices laboratorijas "RegenLab" speciālisti strādāja 20 gadus. Tieši augstā aktīvo trombocītu koncentrācija plazmā ļauj ātrāk apturēt novecošanos un sākt atjaunošanās procesu.

"RegenLab" vienreiz lietojamie komplekti
"RegenLab" arsenālā ir vairāki komplekti šūnu atjaunošanas procedūrām (RegenACR Classic, "RegenACR Extra un RegenACR Plus). Tie ir vienreiz lietojamie koplekti, katrā no tiem dubultā vakuuma iepakojumā ir viss nepieciešams drošai pacienta asins paņemšanai un sagatavošanai.

"RegenLab" mēģeņu īpatnības
Vienreiz lietojamajos "RegenACR" komplektos ir īpašas mēģenes – tās ir īpaši apstrādātas un ir ar filtru, kas jau asins paņemšanas laikā atdala eritrocītus no plazmas.

Parastajā plazmoterapijā bieži tiek izmantotas lētas mēģenes, kuru iekšējās sieniņas apstrādātas ar heparīnu – vielu, kas bloķē asins recēšanu un palīdz atdalīt plazmu. Tomēr ne visi zina, ka heparīns nomāc trombocītu aktivitāti. Protams, arī ar "heparīna" plazmu var iegūt mitrinošu efektu, tomēr ilgstošu atjaunošanās efektu gaidīt nav jēgas – tādas plazmas sastāvā jau vairs nav aktīvu dzīvo šūnu.

"RegenLab" mēģenes
Plazmas iegūšanai ir trīs "RegenLab" mēģeņu veidi ar atšķirīgu sastāvu.

"Zilā" mēģene "Regen PRP" paredzēta ar trombocītiem bagātinātas plazmas iegūšanai.
"Sarkanā" mēģene "Regen ATS" paredzēta fibrīna gēla iegūšanai no plazmas. Tas tiek izmantots audu apjoma atjaunošanai un krunciņu aizpildīšanai.
"Dzeltenā" mēģene "CellularMatrix" – inovatīva, patentēta hialuronskābes un ar trombocītiem bagātinātas plazmas izmantošanas metode. Šīs abas jaudīgās komponentes ne tikai vienlaicīgi iedarbojas, bet arī viena otru pastiprina, kā rezultātā pēc "CellularMatrix" zemādas injekcijām ādas struktūra aktīvi atjaunojas šūnu līmenī.

Tomēr svarīgi zināt, ka parasta medicīniskā kabineta apstākļos nav ieteicams hialuronskābi un ar trombocītiem bagātinātu plazmu savienot vienā flakonā un pēc tam injicēt pacientam. Trombocīti skābajā hialuroskābes vidē tiek iznīcināti, tādējādi padarot neefektīvu pašu procedūru.

"RegenLab" speciālisti ir panākuši to, ka "CellularMatrix" mēģenē hialuroskābes skābuma līmenis ir pH7, tādēļ trombocīti šajā vidē netiek iznīcināti, gluži pretēji – tā ir optimāla trombocītu "dzīvošanas vide", savukārt procedūras efekts pastiprinās.

Rezultātā trombocīti audos strādā ilgāk un efektīvāk, veicinot pastiprinātu ādas reģenerāciju, jauna 3. un 4. tipa kolagēna izstrādāšanos, ilgstošu mitrinšanu un angioģenēzi (jaunu asinsvadu veidošanos).

"RegenLab" PRP terapijas efektivitāte alopēcijas jeb matu izkrišanas terapijā
Šī procedūra veicina normālas matu augšanas atjaunošanos, stimulē audu reģenerāciju, matu folikulu darbu un aktivizē snaudošos matu sīpoliņus.

Procedūras rezultāts – jūsu mati kļūst daudz biezāki, elastīgāki un spēcīgāki, ievērojami samazinās matu izkrišana

Efekts pēc "RegenLab" PRP plazmoliftinga procedūras
Pozitīvs rezultāts ir novērojams praktiski tūlīt pēc procedūras, ar laiku tas pastiprinās, aktivizējot iekšējos procesus un veicinot dabisko kolagēna sintēzi. Kā zināms, tieši pēdējais faktors ir atbildīgs par ādas atjaunošanos.

"RegenLab" PRP plazmoliftinga procedūras kontrindikācijas
Diemžēl PRP plazmoliftings ne visiem ir piemērots. Procedūru nedrīkst veikt grūtniecēm, kā arī pacientiem ar asins saslimšanām, traucētu imunitāti, smagām cukura diabēta formām, traucētām trombocītu funkcijām, kā arī hronisku slimību saasinājuma laikā.

Pirms procedūras tiek noteikta oblligāta konsultācija pie ārsta, kuras mērķis – noskaidrot iespējamās kontrindikācijas.

Kas drīkst veikt "RegenLab" procedūru PRP plazmoliftingu
PRP plazmoliftinga procedūru drīkst veikt tikai sertificēti ārsti medicīnas iestādēs, kam bijusi īpaša apmācība sertificētā aprīkojuma izmantošanai.

"RegenLab" drošība
Laboratorija "RegenLab", ieguldot milzu līdzekļus tehnoloģijās un klīniskajos pētījumos, izstrādājusi unikālus, efektīvus un ārkārtīgi drošus produktus darbam ar plazmu. "RegenLab" produkcija ir sertificēta Eiropas valstīs un ASV.

Mūsu piedāvājums
Saviem klientiem piedāvājam laboratorijas "RegenLab" procedūru PRP plazmoterapiju – unikālu tehnoloģiju, kā ar minimālu injekciju skaitu dermas dziļajos slāņos nesāpīgi ievadīt ar trombocītiem bagātinātu plazmu.

"RegenLab" patentētā tehnoloģija fillera radīšanai no jūsu pašu plazmas atjaunos zudušo audu apjomu, aizpildīs krunciņas un nodrošinās izteiktu liftinga efektu.

Izvēloties "RegenLab" PRP plazmoliftingu, mēs garantējam pacientam absolūtu procedūras drošību un komfortu, un – kas vissvarīgāk – ātru un pamanāmu efektu.

Novēlam jums veselību un ilgus gadus, esot skaistām jebkurā vecumā!

Ar patiesu cieņu – jūsu "Art of Beauty"
www.artbeauty.lv
E-pasts: info@artbeauty.lv
Adrese: Antonijas iela 12, Rīga
Tālrunis: + 37128668338; +37167807777;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!