Foto: AFP/Scanpix
Vēlme ar dāvanu iepriecināt savus tuviniekus vienmēr ir abpusējs ieguvums. Vēl labāk, ja dāvana izrādās saņēmējam tīkama, noderīga, dzīvi un mirkli pilnīgāk izbaudīt palīdzoša. Ņemot vērā 2018. gada prognozes, esam sagatavojuši dāvanu horoskopus visām zodiaka zīmēm.

Auns

Daudzi atbildīgi lēmumi šogad Auna "gada kārtībā", un kompetenta speciālista redzējums var izrādīties zelta vērtē! Uzdāvini viņam vizīti pie laba astrologa, lai palīdz precīzāk izplānot gadu un salikt akcentus uz konkrētajam Aunam vislabvēlīgākajiem periodiem.

Vērsis

Atslābināties – lūk, kas Vērsim ne reizi vien šajā gadā būs nepieciešams! Dāvanu karte pie laba masiera ir viens no veidiem, kā tu savam mīļajam Vērsītim vari palīdzēt izturēt līdz galam šajā maratonā. No viņa fiziskās labsajūtas būs atkarīgs, vai arī jūsu attiecībās valdīs saskaņa.

Dvīņi

Optimisti Dvīņi diezin vai tērēs laiku paši savas "tehniskās apskates" iziešanai, bet, iespējams, aizies gan uz diagnostiku, ja kāds viņiem šo iespēju iedāvinās. Vai tā būtu kinezioloģiskā diagnostika vai viesošanās pie uzticama, redzoša dziednieka – parūpējies par saviem Dvīņiem!

Vēzis

Ja reiz radīšana ir Vēža vadmotīvs 2018. gadam, tad vislabākā dāvana viņam būtu dalība kādā radošā darbnīcā: tās var būt dabīgās smaržas vai krēmi, sapņu ķērāji vai jostas ar pērļotām spēka zīmēm – galvenais, lai Vēzim ir iespēja pašam papriecāties par savu veikumu.

Lauva

Lai Lauva varētu atgriezties harmonijā pati ar sevi, viņai talkā jāsauc dzimtā Uguns stihija. Ar sveces iededzināšanu vien būs par īsu – vislabāk, ja iedāvināsi Lauvai dalību sveču liešanas vai par īpašo magisko sveču darināšanas meistarklasē. Ugunsrituāls arī ir laba doma.

Jaunava

Tieši kustīgums šogad ceļ Jaunavas dzīves sparu, tāpēc tu droši vari iedāvināt viņai biodejas nodarbību – gan jau Jaunava izbrīvēs laiku un atradīs veidu, kā tur nokļūt, un pēc tam būs tev pateicīga par sajūtām, ko sniedz ķermeņa izjušana un izkustināšana.

Svari

Ja tavi mīļie Svari šķiet nomaldījušies paši savās vēlmēs un prātojumos, var lieti noderēt citāds skatījums: uzdāvini Svariem konsultāciju pie Aura-somas speciālista, lai krāsu un smaržu pasaule iztulko Svaru iekšējos pārdzīvojumus viņiem pašiem saprotamā valodā.

Skorpions

Visdziļākās ilgas, vēlmes un sapņi Skorpionam šogad jāizceļ no savas būtības dzīlēm, tāpēc gongu nakts būtu tiešām piemērota dāvana: dziļi transformējošs dvēseles ceļojums, kas ļauj pamosties kā no jauna piedzimušam. Akurāt tas, kas Skorpionam vajadzīgs!

Strēlnieks

Tikt tuvāk savai būtībai Strēlniekam noteikti palīdzētu kopdarbība ar augu esencēm. Uzdāvini viņam konsultāciju pie speciālista, kurš palīdzēs izvēlēties starp Baha ziediem, Austrālijas, Izraēlas vai citām ziedu esencēm, – lai Strēlnieks iespējami drīz atkal ir uz strīpas un dāvā optimismu pārējiem!

Mežāzis

Kopumā nākamgad Mežāzi dzīve īpaši lutināt netaisās, tāpēc viņam nepieciešama visa enerģija, ko nu iespējams piesaistīt. Mežāža vietā kalnus nogāzt tu nevarēsi, toties vari iedāvināt īpaši konkrētajam Mežāzim veidotu rūnu vai citu spēcīgu zīmju amuletu aizsardzībai vai talismanu veiksmei.

Ūdensvīrs

Atnākošajā gadā Ūdensvīri diezgan bieži jutīs nepieciešamību izlaist ārā tvaiku un sasildīties pēc pasaules vētrām, tāpēc viņiem dāvanā lieliski noderētu dāvanu karte uz pirts rituālu – lai visu četru stihiju saplūsmē radītā enerģija palīdz tikt galā ar dzīves peripetijām!

Zivis

Ja vēlies iepriecināt savas mīļās Zivis ar kaut ko, kas viņām palīdzētu noskaņoties uz mīlestības viļņa un nonākts saskaņā ar savu būtību, iedāvini viņām čakrafonu seansu pie jūtīga skaņu masiera – lai izmanto dāvanu karti tad, kad jūt, ka dvēseles stīgas prasa masāžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!