Foto: Shutterstock
Krāsa un gaisma aizvien biežāk tiek atzītas par vērtīgām dažādu stāvokļu ārstēšanas formām. Krāsa – tas ir viļņa garums, cilvēka acīm redzama kā elektromagnētiskais starojums. Daba it kā pati piedāvā noteiktu spektra daļu, kas mums, cilvēkiem, ir visvērtīgākā. Domas, noskaņojums, dvēseles stāvoklis – tas viss mums asociējas ar krāsām. Reizēm mūsos ir pārāk daudz kādas krāsas, piemēram, sarkanās (dusmas), bet reizēm kādas krāsas trūkst, piemēram, dzeltenās (prieks).

Aura-Somas sistēmas mērķis ir virzīt mūs pretim līdzsvaram un harmonijai visos būtības līmeņos, izmantojot augu ekstraktus un kristālus eļļu, aromāta un esenču veidā. Šīs sistēmas unikalitāte slēpjas tajā, ka tā neiejaucas, tā ir "paš-izvēles" sistēma, t. i., tevis izvēlētās krāsas norāda uz tavām dvēseles vajadzībām. Kā reiz teikusi šīs sistēmas radītāja Vikija Volla: "Mēs esam krāsas, kuras izvēlamies."
Palūkojies apkārt! Vai jebkad esi aizdomājies, ka debesis ir gaiši zilā krāsā, saule – dzeltenā, bet zāle un mežs – zaļā? Un kāpēc mēs tik ļoti priecājamies, ieraugot pie debesīm varavīksni? Un kādā krāsā ir noskaņojums?!

Vasarā daba atklājas visā savā skaistumā, visa apkārtējā pasaule kļūst neparasti koša un aromātiska. Tieši vasara ir tas laiks, kad kļūstam atvērti, aktīvi un pozitīvi. Kad no rīta saule pamodina mūs ar saviem stariem, oma pati par sevi ir gaišāka un priecīgākā. Esam moži un priecīgi, aktīvi un enerģijas pilni.

Bet reizēm ir tā, ka visas dzīves krāsas ir kaut kur pagaisušas. Un pat vasaras plaukumā iestājas lietains rudens. Tādos brīžos mūs nekas nespēj iepriecināt, darbs nesokas, bet tuvākie sāk mūs kaitināt... Ko iesākt?! Kā piešķirt savai dzīvei krāsas?!

Senāk cilvēki bija tuvāki dabai, ātri vien rada tajā dziedinājumu – enerģiju, ko satur augi, kristāli, avota ūdens, un pašu saules enerģiju – Zemes dzīves avotu. Ko iesākt mūsdienās, kad no visām pusēm mūs ieskauj akmens ēkas, asfalts, mākslīgais apgaismojums, kad tik maz uzturamies svaigā gaisā, kad visu laiku kur skrienam un steidzamies, atrodoties pastāvīgā stresa stāvoklī?

Mums palīgā nāk Aura-Soma – sena krāsas, aroma un kristālu terapija. Visos laikos un visās civilizācijās harmoniskā stāvokļa trūkuma gadījumā cilvēki vienmēr meklēja palīdzību dabā. Un arī šodien dabas vēstījumu nāk pie mums krāsu pudelītēs, kas piepildītas ar līdzsvara eļļām. Kā tās nosaukusi Aura-Somas radītāja Vikija Volla – tā ir sena gudrība jaunās pudelītēs.

Kad esam moži un priecīgi, tad esam enerģiski. Mēs starojam koši kā lampiņa un apgaismojam visu un visus, kas atrodas mums līdzās, jo mūsos plūst enerģija. Mēs dāsni dalām apkārtējiem savu dvēseles siltumu. Bet reizēm knapināmies kā blāva lampiņa, esam vāji un nespodri, jo mums trūkst enerģijas.

Mazie Aura-Somas flakoniņi satur dabas enerģiju, ko viegli, ērti un ātri varam pielietot, uzpilinot pāris pilienu uz delnas, ierīvējot un ieelpojot brīnumainos aromātus. Ja tavā ikdienā trūkst miera, tā būs gaiši zilā pudelīte, ja trūkst prieka un drosmes, piemēram, pirms eksāmena vai diploma aizstāvēšanas, palīdzēs dzeltenā pudelīte, bet, ja nepieciešama enerģija un impulss kaut kam jaunam, izvēle būs par labu sarkanajai pudelītei. Pudelītes sastāvs spēlē kamertoņa lomu. Viss cilvēka organisms, katra sīkākā šūniņa rezonē ar pudelītē esošajām enerģijām un uzsāk skanējumu unisonā. Tas ir tik vienkārši! Šos līdzekļus var izmantot jebkurš cilvēks jebkurā vecumā neatkarīgi no dzimuma vai reliģiskās piederības. Aura-Somas eļļām nepiemīt nekādi blakusefekti, tās var lietot jebkurā vecumā: no ieņemšanas brīža līdz pēdējam elpas vilcienam. Šīs pudelītes satur mīlestību, prieku un harmoniju.

Gan domām, gan jūtām piemīt sava krāsa, tikai reizēm šīs krāsas sevi izsmeļ un kļūst blāvākas. Mūsu dzīves krāsas varēsi dziļāk iepazīt sešu dienu seminārā, kas 2.–4. un 9.–11. martā notiks Rīgā. Apmācības procesā varēsi apgūt diagnostikas iemaņas – noteikt, kad attiecīgās krāsas cilvēkā ir par daudz vai par maz, un kā to var līdzsvarot. Uzzināsi, kā var nekavējoties sniegt ātro palīdzību dažādās dzīves situācijās un kā atbalstīt harmonisku stāvokli, neskatoties uz laikapstākļiem aiz loga un mājās (aromāts momentāni iedarbojas uz mūsu apziņu), apgūsi kontakta un bezkontakta krāsu masāžu un daudz ko citu. Kursa beidzēji saņems Starptautiskās krāsu terapijas akadēmijas sertifikātu (Anglija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!