No 12. līdz 29. jūnijam Merkurs atradīsies Vēža zīmē, un mainīsies veids, kā domājam un runājam. Kas jāņem vērā?

Iepriekšējās divas nedēļas komunikācijas planēta Merkurs atradās ziņkārīgajā un runātkārajā Dvīņu zīmē, kas lika mums aktīvāk iesaistīties apkārtējās norisēs, aktīvāk komentēt sociālajos tīklos un vairāk vākt dažāda veida informāciju un zināšanas.

Līdz ar Merkura pāriešanu daudz introvertākajā Vēža zīmē daudzas lietas, kas šķita interesantas pēdējo divu nedēļu laikā, var zaudēt savu aktualitāti. Vēža zīme mūsu fokusu un domāšanu pārcels uz personīgajām un ģimenes lietām. Būsim vairāk aizņemti ar personīgo problēmu risināšanu un to, kas notiek mūsu personiskajā telpā, tuvajā vidē. Mūs daudz mazāk interesēs bads Āfrikā un citas problēmas, kas neskar mūs personiski.

Šajā laikā varam pievērsties ģimenes tradīciju atjaunošanai un izkopšanai. Labi kopā ar ģimenes locekļiem apmeklēt vecākus un vecvecākus, sakopt kapus. Šis ir īstais laiks izrādīt saviem tuvajiem cilvēkiem rūpes un gādību un pavadīt ar viņiem kopā vairāk laika. Labs plāns būs arī ģimenes pusdienas vai brančiņš tuvējā restorānā.

Nākamās aptuveni divas nedēļās lielāku lomu informācijas uztverē spēlēs intuīcija. Bieži vien tīri intuitīvi izvērtēsim, kam ticēt un kam nē. Reakcija uz jaunām ziņām būs atkarīga no noskaņojuma. Domāšana, uztvertās informācijas interpretācija kļūs izteikti subjektīva un atsevišķos gadījumos var būt arī neadekvāta. Saasinātais jūtīgums liks noraidīt ziņas, kuras šķitīs nepatīkamas, jo jebkuras nepatīkamās ziņas satrauks mūs daudz vairāk nekā iepriekš. Informācijas avotus izvērtēsim daudz kritiskāk, nekā to darījām pirms tam.

Šajā laikā var rasties vēlme parakāties savā iekšējā pasaulē, taču dalīties tajā ar svešiniekiem negribēsies. Kādam varētu būt interesanti apmeklēt psihologu, lai apspriestu savas izjūtas. Apziņa, ka psihologa darba ētika garantē noslēpumu saglabāšanu, var būt iedrošinoša. Šis varētu būt darbīgs laiks to profesiju pārstāvjiem, kas palīdz citiem izprast viņu izjūtas.

Informācijas uztverē būsim jūtīgi, viegli ievainojami, mūs vieglāk aizskars citu teiktais. Nozīme būs ne tikai vārdiem, bet arī intonācijai. Labāk būsim iejūtīgi viens pret otru!

Šajā laikā pastiprināsies fantāzija un iztēle, kā arī asociatīvā domāšana, kas stimulēs aktīvāk darboties garīga darba darītājus.

13. jūnijs. Merkurs harmoniskā aspektā ar Urānu – šis aspekts var atnest rosinošas un iedvesmojošas sarunas.Labas iespējas uzzināt kaut ko jaunu un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Ja būsi atvērts, nonāksi pie interesantām atziņām.

15.–16. jūnijs. Merkurs saspringtā aspektā ar Saturnu – laiks, ko pavadīsi vientulībā, pētot kāda jautājuma būtību, būs daudz produktīvāks nekā, ja mēģināsi kādam kaut ko iestāstīt. Var būt apgrūtināta nokļūšana no punkta A uz punktu B.

19. jūnijs. Merkurs harmoniskā aspektā ar Jupiteru – domās dominēs optimisms. Laba diena, lai apgūtu zināšanas, mācītos un mācītu, vestu pārrunas, organizētu sapulces. Var rasties iespējas nopelnīt.

20.–21. jūnijs. Merkurs harmoniskā aspektā ar Neptūnu. Laba diena, lai baudītu mākslu un mūziku. Pastiprināsies intuīcija, empātija. Vēlams ieklausīties iekšējā balsī.

23. jūnijs. Merkurs saspringtā aspektā ar Plutonu – pastiprināsies aizdomīgums, vēlme aizstāvēt savu viedokli par katru cenu. Viegli var rasties konflikti. Pārrunām nepiemērota diena. Tāpat arī būs vēlme un iespējas izprast lietu būtību līdz pat saknei. Labāk izmantot šo dienu konstruktīviem mērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!