Foto: DELFI

Otrdien, 17. jūlijā, un trešdien, 18. jūlijā, Lielupes pamatskolā, Aizputes ielā 1A, Jūrmalā tiks rādīta jauna muzikāla izrāde bērniem "Jūras detektīvs" par atbildīgu uzvedību vides saglabāšanā. Izrādi veido Buļļuciema, Bulduru un Lielupes attīstības biedrība sadarbībā ar teātra "3 Māsas" radošo komandu.

"Vides izglītība Jūrmalā un mūsu apkaimēs ir īpaši svarīga. Ragakāpa, Lielupe, jūra – mēs esam atbildīgi rūpēties par šīm vērtībām un kopīgiem spēkiem saglabāt tās nākamajām paaudzēm. Šķirojot atkritumus, ikviens no mums var ikdienā gādāt par taupīgu dabas resursu izmantošanu. Mums šķita svarīgi meklēt jaunus un inovatīvus veidus bērnu izglītošanai, kā rūpēties par dabu un nostiprināt jaunus ieradumus," uzsver Bulduru, Buļļuciema un Lielupes attīstības biedrības pārstāve Edīte Kalniņa.

"Izrāde būs saistoša pirmsskolas un sākumskolas bērniem. Bērni kopā ar aktieriem aktīvi iesaistīsies – zīmēs, dziedās, dejos un šādā iesaistošā veidā apgūs šķirošanas mācību. Katrā izrādē piedalīsies arī mūziķe Elizabete Balčus, kas radīs izrādei vajadzīgos skaņu efektus un muzikālo noskaņu," saka izrādes režisore un aktrise Egija Silāre.

Izrādes sākums abās dienās – pulksten 11, bet jau no pulksten 9.30 bērni varēs iesaistīties radošajās darbnīcās.

Ieeja izrādē ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!