Foto: Shutterstock

Septembrī Rīgas Dzemdību namā notiks trīs bezmaksas lekcijas topošajiem un jaunajiem tētiem un mammām par pāra attiecībām pēc mazuļa piedzimšanas.

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar biedrību "Cēsu ģimenes centrs" aicina topošos un jaunos tētus un mammas uz bezmaksas nodarbībām "Bērns ienāk ģimenē: pārmaiņas pāra attiecībās un tēva loma jaundzimušā bērna dzīvē, tēva ietekme un ieguldījums bērna agrīnajā attīstībā" un "Bērnu gaidot: pārmaiņas pāra attiecībās un topošā tēva loma, grūtniecības ietekme uz pāra attiecībām, topošo tēva un mātes vajadzības, tēva lomas apgūšana".

Nodarbības notiks Rīgas Dzemdību namā, tās vadīs psiholoģe, ģimenes psihoterapeite, Dr. Psych. Ilona Laizāne, ģimenes psihoterapeits Aldis Miglinieks un ģimenes psihoterapeite, Mg. Psych. Andželika Kāle.

Nodarbības ietver izglītojošu informāciju par pārmaiņām pāra attiecībās, bērnam ienākot ģimenē, un tēva loma jaundzimušā bērna dzīvē, tēva un mātes lomas un sadarbība bērna veiksmīgai attīstībai. Nodarbībās arī tiks pārrunāts, kā bērniņa gaidīšanas laikā mainās pāra savstarpējās attiecības, un pastāstīts, kā topošais tētis var pats sagatavoties pārmaiņām dzīvē, kā arī atbalstīt un palīdzēt topošajai mammai.

Nodarbība "Bērnu gaidot: pārmaiņas pāra attiecībās un topošā tēva loma, grūtniecības ietekme uz pāra attiecībām, topošo tēva un mātes vajadzības, tēva lomas apgūšana" vadīs Andželika Kāle. Tā notiks Rīgas Dzemdību namā 7. septembrī no pulksten 17.30 līz 19.

Nodarbības "Bērns ienāk ģimenē: pārmaiņas pāra attiecībās un tēva loma jaundzimušā bērna dzīvē, tēva ietekme un ieguldījums bērna agrīnajā attīstībā" notiks 18. septembrī, no pulksten 17.30 līz 19 un to vadīs Ilona Laizāne, bet lekciju par šo tēmu 24. septembrī, tajā pašā laikā kā divas iepriekšējās, vadīs Aldis Miglinieks

Interesentiem iepriekš jāpiesakās, rakstot uz e-pastu: ardes@inbox.lv vai zvanot pa tālruņa numuru 26938883.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!