Foto: instagram.com/triplets_of_copenhagen

Iespēja kļūt par trīnīšu vecākiem salīdzinoši ir visnotaļ neliela, taču tā pastāv. Šādu laimi liktenis deva arī Marijai un Andresam no Kopenhāgenas – viņu ģimenē, kurā jau auga divgadīgs dēls, pieteicās ienākt arī trīnīši, raksta "Bored Panda". Savu grūtniecības laiku Marija drosmīgi rādījusi tūkstošiem sava "Instagram" konta sekotāju, un pēc dzemdībām bezbailīgi atklājusi, kā mainījies viņas ķermenis pēc trīs bērniņu iznēsāšanas.

Tiek vēstīts, ka trīnīši ieņemti dabīgā ceļā. Nedēļu no nedēļas Marijas publiskajā sociālo tīklu profilā tika publicētas bildes, kurās uzskatāmi varēja sekot līdzi vēdera apkārtmēra pieaugumam. Viņa pati uzsvērusi, ka tajā laikā esot bijis neparasti redzēt tik lielu vēderu, taču vēl savdabīgāk šķitis tas, ka vēders šādā pozā stāv visu laiku (attiecīgi – tas nenokrīt).

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Sep 9, 2018 at 2:50pm PDT

Kad grūtniecības mēneši bija pietuvojušies izskaņai, viņa lielāko dienas daļu pavadīja, skatoties seriālus, klausoties podkāstus, sērfojot internetā u.c. Paralēli ģimene arī iegādājās lielāku automobilī, iekārtoja guļamistabu trīs bērniņu ienākšanai, centās nodrošināt nepieciešamo apģērbu un tamlīdzīgas lietas.

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Sep 3, 2018 at 11:24am PDT

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Sep 8, 2018 at 5:36am PDT

2018. gada septembrī ģimene sagaidīja savas divas meitiņas – Agnesi un Ibenu – un dēlu Filipu. Arī sociālajos tīklos Marija publicēja fotogrāfiju, kuras aprakstā minējusi, ka viss noritējis labi un viņi ir ļoti laimīgi un atviegloti.

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Sep 12, 2018 at 2:44pm PDT

Taču pēc nedēļas viņa ievietoja foto, kurā redzama ar pēcdzemdību vēderu, atzīstot, ka tas izskatās dīvaini (weird looking) un vēl aizvien ir smags. Sieviete skaidroja, ka viņas vēders bijis pamatīgi izstaipīts, tāpēc savilkšanās process norit ilgāk nekā citām jaunajām mammām. Vēl viņa piemitinājusi, ka nokarenā vēdera dēļ sāpīga ir arī ķeizargrieziena rēta.

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Sep 21, 2018 at 1:47pm PDT

Vairākas nedēļas pēc trīnīšu piedzimšanas Marijas profilā nevarēja skatīt, kāda ir notikumu attīstība ceļa uz pirms grūtniecības formas atgūšanu, taču pēc 12 nedēļām sieviete ievietojusi fotogrāfiju, norādot, ka, viņasprāt, progress ir ļoti lēns. Tāpat viņa atklājusi, ka esot parādījušās arī veselības problēmas, bijis grūti elpot un ārsta vizītēs kontatēts, ka viņai, iespējams, nepieciešama operācija radušās trūces dēļ.

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Dec 6, 2018 at 3:48pm PST

Marijas profilam šobrīd seko 273 tūkstoši lietotāji, un daudzi augstu vērtē viņas godīgumu un atvērtību, jo ne visas sievietes ir gatavas atklāti runāt un rādīt problēmas, ar kurām saskaras pēc bērniņu piedzimšanas.

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Dec 21, 2018 at 1:10pm PST

Tāpat Marija atklājusi – pirms pati uzzinājusi, ka gaida trīnīšus, daudz par tiem nebija dzirdējusi un lasījusi, tāpēc izvēlējusies atklāt savu stāstu, jo tas varētu šķist pārsteidzošs arī citiem.

View this post on Instagram

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on Jan 1, 2019 at 4:13pm PST

Šīs ģimenes stāstiem vari sekot līdzi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!