Foto: F64
Tuvojoties pavasarim, mostas daba un arī mūsu sirdīs ieplūst kaut nedaudz siltuma un saules staru. Šajā pavasara pirmo vēstnešu gaisotnē, turpinot atvērto pasākumu tradīciju Valsts sociālās aprūpes centrā "Rīga", filiālē "Rīga" (Kapseļu ielas bērnu aprūpes centrs), vēlamies uzrunāt sabiedrību, potenciālās uzņemošās ģimenes, visus drosmīgos un atsaucīgos cilvēkus, lai kopīgi atrastu katram bērnam viņa mīļos cilvēkus – ģimeni.

"Vēlamies turpināt atvērto pasākumu tradīciju ar vēl lielāku cerību un paļāvību, ka bērns ar invaliditāti, tāpat kā jebkurš bērns, ir tiesīgs uzaugt mīlošā ģimenē," saka Ilze Dzene, VSAC "Rīga" filiāles "Rīga" vadītāja, aicinot uz atvērto pasākumu "Atplaukstam pavasarim".

Pasākumā viesus gaidīs VSAC "Rīga" filiāles "Rīga", "Pļavnieki", "Teika", "Baldone" un citu filiāļu bērni, filiāļu darbinieki un brīvprātīgā darba veicēji. Šī ir iespēja brīvā atmosfērā iepazīties ar bērniem, mazināt aizspriedumus par to, kas ir bērns ar invaliditāti, un apzināt veidus, kā palīdzēt bērniem, tā radot pozitīvu pienesumu gan bērnu, gan savā dzīvē. Pasākuma tālejošais mērķis ir dot iespēju potenciālajām uzņemošajām ģimenēm iepazīties ar filiālēs dzīvojošajiem bērniem, lai veicinātu bērnu uzņemšanu ģimenēs.

Šoreiz pasākuma apmeklētāju sirdis priecēs muzikāli priekšnesumi no bērnu nama atbalstītājiem, kā arī mazajiem un lielajiem būs iespēja darboties radošajā darbnīcā. Pasākuma norise paredzēta iekštelpā. Aicinājums ņemt līdzi groziņus (našķus)!

Pasākums notiks 1. martā no pulksten 17 Kapseļu ielā 31, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!