Foto: Shutterstock

Skolēni bez maksas lekciju ciklā var apgūt zināšanas finanšu jomā, kuras palīdzēs jauniešiem iemācīties jēgpilni rīkoties ar naudu, plānot ienākumus un izdevumus, veidojot ģimenes budžetu, un apgūt uzņēmējdarbības pamatus.

"Kā rāda bankas veiktais pētījums, labklājība galvenokārt valda ģimenēs, kurās saprot, kur un kāpēc tiek tērēta nauda, ģimenēs, kurās notiek finanšu plānošana, analīze un kontrole," atklāj Anna Svarena, "JuniorBank" skolas vadītāja. "Neraugoties uz to, ka tā dēvētā "online paaudze" – bērni, kas dzimuši laika posmā no 2002. gada līdz 2012. gadam – atrodas nepārtrauktā tiešsaistē internetā, tā ar lielu interesi apgūst ienākošās un izejošās naudas plūsmas un citas finanšu zinības kopā ar bankas speciālistiem, mācās tās pielietot ikdienā un apzinās – jo agrāk sāks, jo lielākus panākumus gūs."

Pieteikt bērnu vecumā no 10 līdz 13 gadiem "JuniorBank" finanšu nodarbībām var līdz marta beigām, bez maksas noformējot Juniora karti savam bērnam. Šī karte kļūs par atvases elektronisko maciņu, ar kuru viņš varēs norēķināties gan Latvijā, gan ārzemēs, tādā veidā mācoties pielietot dzīvē apgūtās zināšanas par finanšu plānošanu.

Lekciju cikls sāksies 1. aprīlī un notiks Rīgā, Muitas ielā 1, latviešu un krievu valodā. Nodarbības notiks pēcpusdienās – vienu reizi nedēļā, astoņu nedēļu garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!