Režisors Viesturs Meikšāns ir tētis piecus gadus vecajam dēla Ernestam. Kā izsakās pats režisors, šobrīd dēlam ir mazais pusaudžu vecums, līdz ar to viņa audzināšanā liels uzsvars tiek likts uz disciplīnu. Meikšāns raidījumam "Māmiņu Klubs" stāsta, kā tēva loma mainījusi viņa dzīvi.

Režisors atklāj, ka viņam iepriekš nav bijusi nojausma, ko nozīmē būt tēvam, taču tas ir viens no skaistākajiem notikumiem viņa dzīvē. "Pats skaistākais ir mirklis, kad tu vari savu bērnu apģērbt tajās mazajās drēbītēs," viņš piebilst.

Kļūšanu par tēvu Meikšāns pielīdzina pārdzimšanai: "Es vēl joprojām atceros un atcerēšos vēl visu mūžu to sajūtu, kad tu pats pārdzimsti kaut kādā jaunā sajūtā." Kā viņš pats stāsta, pēc bērna piedzimšanas, režisors sapratis, ka ir jākļūst spēcīgākam un atbildīgākam. "Tu nedrīksti vairs zaudēt kaut kādos mazos sadzīves cīniņos," viņš piebilst.

Viesturs Meikšāns ir iestudējis izrādes vairākos Latvijas teātros –Dailes, Liepājas, Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī Valmieras teātrī. Tāpat režisors strādājis arī Maskavas Dailes teātrī. Viņa pēdējas iestudējums ir Žana Žanē "Kalpone", kur skatītājiem ir iespēja noskatīties Dailes teātrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!