Foto: Shutterstock
Iespējams, astroloģiskā prognoze noslēdzošajam pavasara mēnesim palīdzēs padarīt šo laiku nedaudz maģiskāku un mazināt vispārējo negatīvismu. Astrologi savās prognozēs norāda virzienu uz īsto ceļu, kurā pavadīs veiksme un laime.

Astrologi ir pārliecināti, ka vairumam zodiaka zīmju šomēnes būs nepieciešams daudz enerģijas. Ja jūti, ka esi uz spēku izsīkuma robežas, mēģini atgūties, pildot elpošanas vingrinājumus. Svarīgi laikus apstāties un atpūsties, nepārpūlies darbā, atstāj spēkus saziņai ar savu partneri un tuviniekiem.

Auns


Foto: Shutterstock

Auniem maijs būs globālo pārmaiņu laiks. Lielākoties pozitīvu. Par kardinālām pārmaiņām dzīvē liecinās daudz zīmju, tādēļ Aunam jākļūst uzmanīgākam. Pārmaiņas iespējamas jebkurā sfērā – gan finansiālajā, gan mīlas frontē.

Vērts atgriezties pie tām idejām, kas iedvesmojušas senāk. Nevajag atteikties no tā, kam līdz šim nav bijis taustāmu rezultātu. Maijs būs ideāls laiks, lai īstenotu tās ieceres, kas ilgu laiku šķitušas neiespējamas un pārāk grūtas. Svarīgākais – ticēt sev un nebaidīties no kritikas. Neklausies skauģus!

Vērsis


Foto: Shutterstock

Vēršiem darbā jābūt īpaši piesardzīgiem. Jo īpaši tiem, kas ikdienā strādā ar dokumentiem un uzskaiti. Tiem Vēršiem, kas darbojas pārdošanā, veiksies labāk nekā citiem. Nebaidies izkāpt no savas komforta zonas!

Maijs nebūs tas labākais laiks, kad ļauties avantūrām darbā, savukārt mīlas dzīvē gan var sajusties brīvāk. Šis ir vientuļo Vēršu laiks, veiksme smaidīs arī tiem, kas meklē īstermiņa mīlu, karstu, īsu romāniņu, aizraušanos. Tiem, kam ir attiecības, vērts laikus vienoties ar partneri, cik laika veltīsiet kopīgai atpūtai. Tas ir ļoti svarīgi.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Veiksme biznesā, darbā un darījumos pavadīs tos Dvīņus, kas regulāri kontaktējas ar dažādiem cilvēkiem. Skolotājus, pārdevējus, konsultantus, psihologus utt. Esi atvērts, atsaucīgs un uzticies! Astrologi iesaka paplašināt kontaktus un veidot ap sevi atbildīgu un uzticamu personu loku.

Maija pirmajā pusē iespējamas garastāvokļa svārstības, centies neizgāzt dusmas uz saviem tuviniekiem, labāk paturi negatīvo pieredzi pie sevis. Šis noskaņojums manīsies ap 13.-14. maiju. Enerģētiskā disonanse starp zvaigznēm un planētām ir jāpārcieš nogaidot. Astrologi šajā periodā iesaka atturēties no lielas fiziskās slodzes.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā Vēzim jāpiestrādā pie savām mājām kā pie savas spēka vietas, tādējādi būs daudz vieglāk atgūt enerģiju pēc grūtām darba dienām vai nepatīkamām sarunām. Patīkamā atmosfērā ir daudz vienkāršāk rast kopīgu valodu ar tuviniekiem un draugiem, kā arī partneri. Mājīgā noskaņā esot, radīsies vērtīgas domas un idejas.

Maijā Vēzim izdosies saprast, ko viņš patiesībā vēlas šajā dzīvē sasniegt. Līdzko atbilde uz šo jautājumu būs rasta, viss tālākais slīdēs kā karsts nazis pa sviestu. Astrologi iesaka nesteidzināt notikumu gaitu, lai nenonāktu nepatīkamā situācijā. Biežāk lūdz palīdzību un padomu tuviniekiem un draugiem. Vairāk nekā citkārt palīdzēs intuīcija.

Lauva


Foto: Shutterstock

Mājās maijā viss būs mierīgi, savukārt darbā nāksies pasvīst. Iespējams, Lauvai parādīsies kāds nelabvēlis, kas vēlēsies pakampt sev pīrāga daļu. Nezaudē modrību un kādu laiku pārtrauc visiem uzticēties. Šādā režīmā nāksies dzīvot apmēram līdz 12. maijam. Vēlāk būs vieglāk un brīvāk.

Atvēli nedaudz laika mājām un sev. Eksperti iesaka piestrādāt pie sava ārējā tēla, doties pie friziera, atjaunot garderobi. Enerģijas līmeņa uzlabošanai tās būs ideālas nodarbes. Apsver domu par mākslas terapiju, kas palīdzēs aizmirst negatīvo un noskaņoties uz īstā viļņa.

Jaunava


Foto: Shutterstock

Jaunavai jāparūpējas par savu pašsajūtu. Astrologi iesaka būt piesardzīgam uz ceļa, nepārpūlēties, kā arī parūpēties par veselību. Veiksmīgākais būs mēneša vidus – apmēram no 10. lūdz 22. maijam. Šajā laikā darbā varētu būt lieli panākumi, piemēram, atrisinātas kādas sen sasāpējušas problēmas.

Pastāv iespēja, ka Jaunavai parādīsies papildu ienākumu avots, noderīgs vaļasprieks vai jaunas, vērtīgas iepazīšanās. Šai zodiaka zīmei varētu būt panākumi mīlas dzīvē. Zvaigžņu un planētu savstarpējais novietojums ir labvēlīgs, lai izlīgtu mieru ar mīļoto, aizmirstu pēdējā laika sliktās ziņas. Jaunava maijā burtiski staros, kas labvēlīgi ietekmēs arī privāto dzīvi.

Svari


Foto: Shutterstock

Šaubas biznesā un finanšu sfērā liecinās par to, ka pienācis laiks palūkoties apkārt un saprast, kas ir ne tā. Svaru intuīcija būs nekļūdīga, tādēļ vērts ieklausīties iekšējā balsī, neignorēt to. Kontrolē savas emocijas, nepieņem svarīgus lēmumus uz karstām pēdām.

Mīlas dzīvē Svariem iestāsies lielās veiksmes laiks. Lai otrās puses meklējumi būtu veiksmīgāki, vērts mazāk domāt par darbu, bet spriedzi mazināt ar fiziskām aktivitātēm. Katram savs spēka avots. Svariem pienācis laiks aktivizēt savu! Šis ir ļoti pozitīvs laiks jebkurai aktivitātei.

Skorpions


Foto: Shutterstock

Skorpionam vērts mācīties pazīt cilvēkus. Mūsu dzīvē nereti var ienākt tādi ļaudis, kuru mērķis ir ielikt sprunguli riteņu spieķos, tajā pašā laikā izliekoties par draugiem un labvēļiem. Šomēnes nāksies vērot cilvēkus sev tuvumā un rūpīgi izvērtēt tos.

Skorpionam veiksmi un laimi nesīs pastaigas svaigā gaisā, viegli fiziskie vingrinājumi un neliela slodze. Tas ļaus justies labāk sarežģītās situācijās, nezaudējot paškontroli.

Mēneša sākumā var sagaidīt uzmanības apliecinājumus no svešiniekiem. Šis ir laiks, kad beigt tās attiecības, kas jau sen mirušas, un sākt jaunas.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Strēlniekiem vēlams pavadīt vairāk laika ar zodiaka romantisko zīmju pārstāvjiem. Šādi cilvēki palīdzēs uzlabot garastāvokli un aizgaiņāt sliktās domas. Maija sākumu var izmantot kā startu jauniem darbiem. Laiks iepirkties, apdāvināt ģimeni un draugus.

Lai nenovērstos no darbiem, vēlams vairīties no skandāliem un negācijām. Niknumu un agresiju apkarot ir pavisam vienkārši: Strēlniekam palīdzēs iepirkšanās, flirts un romantika. Vērts padomāt par atvaļinājumu mēneša beigās vai plānot brīvdienas tuvākajā laikā.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Mēneša sākums Mežāzim varētu būt samērā sarežģīts. No 2. līdz 8. maijam nāksies īpaši piedomāt, lai gūtu panākumus. Vislabākā atpūta – ar ģimeni un draugiem. Brīvajā laikā labāk nedomāt par darbu.

Maijs nebūs labākais mēnesis, kad uzņemties papildu darbu, arī tēriņus vēlams ierobežot.

Tiem, kas attiecībās, labāk nepieņemt svarīgus lēmumus vienatnē. Mēneša beigas būs labs laiks garīgajai izaugsmei.

Veiksmīgs laiks vientuļajiem Mežāžiem – viņi varētu sastapt kādu patīkamu personu, kas kļūtu ja ne par sirdsāķīti, tad par labu draugu pavisam noteikti!

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Maija sākums būs ideāli piemērots dažādiem darījumiem: pirkumiem, līgumiem, pārrunām. Maijā vērtīgi pievērsties mācībām, jaunu zināšanu apguvei. Vēlams nesteigties ar lēmumu pieņemšanu, rūpīgi izsverot katru savu soli.

Nav vērts atlikt lietas uz rītdienu, jo īpaši – sirdslietās. Ja gribi ar kādu iepazīties, uz priekšu! Gribi flirtu un romantiku? Neatsaki sev to! Ūdensvīram ir svarīgi justies mīlētam. Tiem, kas ir attiecībās, vēlams izvairīties no strīdiem un pēc iespējas mazāk kritizēt savu partneri.

Zivis

Foto: Shutterstock

Klāt maijs, un viss kļūst aizvien labāk! Strādājot ar sevi, Zivis var kļūt par sevis paša labāku versiju, turklāt visnotaļ īsā laika periodā. Lai atpūstos no darbiem, pievērsies saviem hobijiem, pavadi vairāk laika ar mīļoto.

Bīstams periods tiem, kam patīk radīt sev problēmas. Piemēram, ekstremālo sporta veidu piekritējiem un lielceļu karaļiem. Tāpat vēlams piezemēt savas vēlmes tiem, kam patīk pirkt bezjēdzīgas lietiņas.

Maija nedēļu nogales vēlams plānot laikus, iekļaujot arī pašizglītošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!