Foto: Shutterstock
Sācies jau otrais rudens mēnesis. Šogad tas solās būt stabilāks nekā septembris – zvaigznes un planētas būs labvēlīgākā izkārtojumā un noskaņojums tik bieži nemainīsies. Iespējams, astrologu vērojumi un ieteikumi ļaus izmantot šo laiku ar maksimālu labumu.

Oktobrī gaidāmas vairākas spēka dienas, kurās iespējams atrisināt visgrūtākos uzdevumus.

10. oktobris – spoguļdatums


Spoguļdatuma diena jau pēc noklusējuma ir pozitīva, bet 10. oktobris vēl jo vairāk – ideāls laiks jaunam sākumam. Diena aizritēs cipara "1" noskaņā, kas simbolizē sākumu un visa apvienojumu. Šo dienu vislabāk pavadīt kopā ar sev tuviem cilvēkiem, draugiem vai mīļoto.

Ja dzīvesdrauga nav, šī diena lieliski piemērota viņa meklējumiem. Brīnišķīga diena, lai satiktos, iepazītos, komunicētu sociālajos tīklos. Tiem, kas meklē mīlestību, Visums dāvās veiksmi. Vien jāzina, ko vēlies redzēt sev līdzās. Pienācis laiks beigt peldēt pa straumi. Jāķeras pie mīlas lietām pa īstam.

13. oktobris — Marsa spēks


13. oktobrī sarkanā planēta būs pietuvojusies Zemei un nostāsies vienā līnijā ar Zemi un Sauli. Naksnīgajās debesīs Marsu varēšot saskatīt ar neapbruņotu aci, teic astrologi, piebilstot, ka šīs planētas ietekme būs visnotaļ jūtama. No 13. oktobra sāksies ļoti labvēlīgs periods, kas ilgs vairākas nedēļas.

Cilvēkiem parādīsies vēlme virzīties uz priekšu, spert svarīgus soļus gan mīlas lietās, gan darbā. Marss dāvās daudz enerģijas, kuru svarīgi ievirzīt pareizā gultnē. 13. oktobrī un arī turpmākajās dienās nedrīkst sēdēt ar klēpī saliktām rokām. Svarīgi rīkoties, turklāt – izlēmīgi un bez bailēm.

16. oktobris – Jaunmēness un Mēness perigejs


Diena, kurā kārtīgi jāatpūšas vai jāfokusējas uz vienkāršiem uzdevumiem. Mēness enerģētika būs ļoti labvēlīga un patīkama, nakts spīdeklis šajā dienā atradīsies perigejā, proti – savas orbītas tuvākajā punktā attiecībā pret zemi.

Mēness pietuvosies mums, tātad tā ietekme būs daudz spēcīgāka. Labvēlīgā un radošā enerģija kļūs daudz patīkamāka. Šo piektdienu var uzskatīt par sirsnīgāko un samērīgāko oktobrī. Atliek vien cerēt uz labiem laikapstākļiem, lai nekas neaptumšo labo noskaņojumu.

28. oktobris – rudens veiksmīgākā diena


28. oktobrī notiks kaut kas ļoti interesants un labvēlīgs. Svaru zīmē vienlaikus, vien ar dažu minūšu nobīdi, nonāks divas planētas – Venera un Merkurs. Šīs ir divas svarīgākās planētas debesīs, jo Venera gādā par mīlas fronti, kamēr Merkurs – par naudu.

Svari ir harmonijas un vienotības simbols, tādēļ divu planētu vienlaicīga ienākšana šajā zīmē nozīmē, ka planētas spēs "vienoties". Venera un Merkurs viens otru nenospiedīs. 28. oktobrī un pāris turpmākās nedēļas mūs visus gaida liela veiksme mīlestībā un finanšu jomā, turklāt nevajadzēs meklēt nekādus kompromisus. Varēs strādāt, apvienojot to ar mīlas piedzīvojumiem.

Bet ko zvaigznes mums sola oktobrī kopumā?

Auns


Foto: Shutterstock
Aunam sāksies ļoti svarīgs periods – īpaši tiem, kas pašlaik ir vieni, bet ļoti vēlas to labot. Zvaigznes palīdzēs atrast otro pusīti, palīdzēs izcelt Auna valdzinājumu un harismu. Tas notiks jau mēneša pirmajās dienās. Vienīgais, kas tiek prasīts no paša Auna – būt uzmanīgam partnera izvēlē.

Arī darba frontē Aunu gaida panākumi. Īpaši tiem, kuru darbs saistīts ar komunikāciju. Astrologi teic, ka oktobrī darba izbraucieni būs īpaši veiksmīgi. Svarīgi nebaidīties mainīt apstākļus.

Vērsis


Foto: Shutterstock
Vērsim jāķeras pie uzkopšanas – lai atbrīvotos no likstām un ligām, der padomāt par mājas enerģētikas uzlabošanas. Jau pirmajās oktobra dienās vērts atbrīvoties no liekajiem krāmiem, ķerties pie ģenerāltīrīšanas un mēbeļu pārstumšanas. Tas uzlabos noskaņojumu un pašsajūtu, kā arī piesaistīs veiksmi.

Oktobrī vairāk laika jāvelta ģimenei un tuviniekiem. Mēneša otrā pusē gaidāms enerģijas kritums, tomēr tas veiksmi neietekmēs.

Astrologi cieši iesaka Vēršiem neiesaistīties konfliktos, īpaši mēneša pēdējā dekādē. Ja tuvinieki tevi kritizē, reaģē mierīgi. Viņi nevēlas tevi sāpināt, viņi vēlas dot efektīvu atgriezenisko saiti un palīdzēt.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņiem sirdslietās viss ir kārtībā. Vientuļie šomēnes var piedzīvot kādu interesantu iepazīšanos. Tiem, kas jau ir pastāvīgās attiecībās, astrologi iesaka pēc iespējas vairāk brīvā laika pavadīt kopā ar partneri. Dodieties kopīgos izbraucienos, darbojieties mājās kopā.

Oktobra pirmajā dekādē svarīgi vairīties no toksiskiem cilvēkiem. Nestāsti citiem ne par saviem nākotnes plāniem, ne mērķiem un ambīcijām.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēzis oktobrī būs viens no veiksmīgākajiem un laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Vienīgais, no kā jāvairās – dārgiem pirkumiem.

Darbā Vēzi gaida liela veiksme, bet tikai tad, ja pienākumiem sevi veltīs pilnībā. Slinkums un prokrastinācija ir veiksmes lielākie naidnieki.

Lai gan Vēzi pavadīs veiksme, tomēr jāuzmana veselība. Pareizāk sakot – jārūpējas par veselīgu dzīvesveidu. Šīs zīmes pārstāvjiem oktobrī nāksies ievērot režīmu un būt īpaši uzmanīgiem pie stūres. Astrologi atgādina, ka jāģērbjas atbilstoši laikapstākļiem, nevajag lieki riskēt ar veselību, iekraujoties darba grožos.

Lauva


Foto: Shutterstock
Lauvai šomēnes svarīgākā būs mīlestība un draudzība. Oktobrī nedrīkst palikt ilgā vienatnē. Var paņemt pauzīti uz vienu vai divām dienām, bet pēc tam jāatgriežas savā kontaktu lokā.

Uzticies mīļotajam! Tas ir ļoti svarīgi, jo tavs partneris var dot daudzus ļoti vērtīgus padomus.

Pēc 4. oktobra Lauvai uzlabosies finanšu stāvoklis, darbā parādīsies jaunas iespējas. Tiem, kuru darbs saistīts ar dažādu pakalpojumu sniegšanu, iespējams liela veiksme.

Mēneša otru pusi var droši veltīt ceļojumiem (ja vien to atļauj epidemioloģiskā situācija valstī un pasaulē kopumā) vai iepirkšanās maratonam. Šopings palīdzēs uzlabot omu.

Jaunava


Foto: Shutterstock
Jaunavai jāpievēršas savai veselībai un enerģijas līmenim. Tam var palīdzēt pārcelšanās uz jaunām telpām, ceļojums vai komandējums. Apstākļu maiņa enerģētikai ir ļoti vērtīga, tā ļoti labvēlīgi ietekmē gan noskaņojumu, gan piesaista veiksmi.

Mēneša beigās zvaigznes Jaunavai var dāvāt jaudīgu enerģijas grūdienu, oktobra sākumā gan uz veiksmi nepaļauties.

Šomēnes vērts izmantot jebkuru izdevību, lai salīgtu mieru ar ģimeni vai draugiem, saliktu punktus uz i attiecībās ar partneri. Nevajag krāt aizvainojumus un turēt ļaunu ilgāku laiku. Aizmirsti slikto un atbrīvo vietu pozitīvām emocijām!

Svari


Foto: Shutterstock
Svariem šajā laikā pati galvenā prioritāte būs finanses. Parūpējies par nepabeigtiem darījumiem, esi maksimāli atbildīgs! No 13. oktobra veiksme sāks smaidīt.

Svariem oktobrī būs ļoti spēcīga intuīcija. Tiesa gan, labāk vairīties no attiecību skaidrošanas, jo īpaši – ja tas notiek publiski. Gan mājās, gan darbā viss atrisināsies pats par sevi, atliek vien bruņoties ar pacietību.

Neatbildi uz provokācijām ar agresiju, jo tā var novest pie ļoti negatīvām sekām. Oktobrī brīvais laiks Svariem jāvelta sportam, fiziskām nodarbībām, bet vairoties no lielas slodzes.

Skorpions


Foto: Shutterstock
Laiku pa laikam ir ļoti vērtīgi vienkārši atpūsties. Tieši tas Skorpionam jādara oktobrī. Ja parādās kaut mazākais nogurums, liec visu malā un kārtīgi atslābinies. Ja tas līdz, pievērsies garīgām praksēm, apmeklē skaistas vietas, pievērsies daiļajam.

Arī oktobrī var paņemt atvaļinājumu – tām nav jābūt pāris nedēļām, atpūsties var arī pāris dienas. Tas ļaus sakārtot domas un jūtas, paraudzīties uz pasauli no cita skatupunkta. Oktobris Skorpionam būs brīnišķīgs laiks, lai attīstīu talantus, paplašinātu redzesloku, gūtu jaunas zināšanas un emocijas.

Bet, ja plāni nobrūk, nekrīti panikā...

Strēlnieks


Foto: Shutterstock
Pirmajā oktobra dekādē Strēlniekam jābūt piesardzīgam, jo zvaigznes un planētas būs sastājušās tā, ka daži citu zīmju pārstāvji parādīs ne tās labākās sava rakstura iezīmes. Sarežģīts laiks, jo var nākties pacīnīties arī pašam ar sevi, pārkāpjot iekšējām barjerām. Astrologi iesaka nedzīties pēc vieglem mērķiem.

No 16. oktobra sāksies lielās veiksmes un panākumu periods – gan darbos, gan sirdslietās. Varēs droši ķerties pie vairākiem darbiem vienlaikus, tomēr jāatceras, ka nedrīkst steidzināt notikumu gaitu. Vērts saglabāt fokusu un mieru.

Zvaigžņu tulki iesaka neieciklēties uz apvainojumiem un nepārdzīvot par sīkumiem.

Mežāzis


Foto: Shutterstock
Ja pēkšņi nobrūk plāni, nevajag nokārt degunu. Mežāzis ticēs sev un virzīsies uz priekšu, lai ko tas arī prasītu.

Īpaši vērtīga šomēnes būs intuīcija, jo vairāk – ja tā tiks izmantota īstajā brīdī. Laimes izbaudīšanu var traucēt ne tikai negatīvas domas, bet arī slikti ieradumi.

Mēneša otrajā pusē daudz labāk veiksies kopīgas valodas atrašana ar citiem.

Oktobra noslēgums būs ļoti produktīvs un atmiņā paliekošs. Finanšu jautājumi un problēmas darbā risināsies kosmiskā ātrumā. Ieteikums piesargāties no liekiem tēriņiem, cīnīties ar kārdinājumu.

Ūdensvīrs


Foto: Shutterstock
Oktobris – izcils laiks sportam, lielākai fiziskajai aktivitātei, braucieniem un apstākļu maiņai. Tas viss lieliski uzlabos Ūdensvīra enerģiju.

Oktobra vidus ir piemērots garderobes atsvaidzināšanai, darbam pie ārienes un stila. Tāpat šomēnes var labot vecas lietas.

Izvairies no toksiskiem cilvēkiem un arī tiem, kas tev nepatīk. Iespējams, pie apvāršņa parādīsies slepenie nelabvēļi, kurus grūti atpazīt.

Mēneša beigās vientuļiem Ūdensvīriem var palaimēties iepazīties ar savu otro pusīti un uzsākt jaunas attiecības. Tiem, kas jau ir attiecībās, ieteicams vairāk laika pavadīt kopā ar mīļoto.

Zivis


Foto: Shutterstock
Oktobris Zivīm būs ļoti noslēpumains un pat savāds laiks. Zvaigznes un planētas slēps dažas būtiskas lietas, vien sūtot kaut kādus mājienus.

No 10. līdz 25. oktobrim – veiksmīgs laiks, lai dotos brīvdienu izbraucienā vai iepirkšanās maratonā.

Tiem, kas vēl tikai sāk jaunas attiecības, ieteikums nesteidzināt notikumus. Iemīlēšanās palīdzēs uzjundīt iekšējās organisma rezerves un dos neticamu mundruma lādiņu, paaugstinot radošo potenciālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!