Foto: Publicitātes attēli
Apgāds "Droši un Koši" laidis klajā Sanitas Ziediņas grāmatu "Pieneņpūka" – tas ir patiess stāsts par nedziedināmi slimu zēnu Artūru un viņa ģimeni, par cīņu un uzvarām, par pieņemšanu un mīlestību, kas nav vārdos aprakstāma.

Sanita Ziediņa ir trīs dēlu mamma, priekšlaicīgi dzimušo bērnu vecāku biedrības "Esmu klāt" dibinātāja un vadītāja. Grāmatā Sanita dalās savā grūtajā un vienlaikus skaistajā pieredzē par dzīvi ar bērnu, kuram ir īpašas vajadzības. "Nebīsties no vārdiem īpašas vajadzības, jo grāmata nav tikai par slimību. Tas ir patiess dzīvesstāsts par mazu zēnu un viņa ģimeni. Gadiem izsapņotas alkas par vēl vienu bērniņu, kas rezultējās ar dubultu prieku, asarām un neziņu par nākotni. Stāsts ir par beznosacījuma mīlestību, par dzīves vērtībām un pieņemšanu. Izdzīvotais un piedzīvotais ir licis uzdot jautājumu: "Kurš kuram tad īsti deva dzīvi? Es bērnam, vai bērns – man?"."

Šī grāmata nav domāta tikai ģimenēm, kas audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, bet ikvienam no mums, jo tā māca būt empātiskam, liek izvērtēt dzīves patiesās vērtības, kļūt pieņemošākam un pateikties par to, kas tev ir.

Lasītāju atsauksmes

Baiba Ieviņa: "Grāmatu izlasīju vienā elpas vilcienā. Nevienā grāmatā nav iebiris tik daudz asaru un pozitīvu emociju vienlaikus. Pilna sirds ar sajūtām. Visvisādām. Bet visvairāk bija sajūta, ka no Artūra stāsta pat cauri visām sāpēm dominējošā emocija ir mīļums. Vēstulītes Artūram man atvēra sajūtu slūžas. Vēl skaistāku veltījumu nevaru iedomāties. Ticu un ceru, ka Artūra stāsts atvērs acis un sirdis daudziem. Turēšu šo grāmatu acu priekšā, lai arī pati neaizmirstu, kas ir tās lietas, kuras dod mūsu dzīvei vērtību."

Liene Vicinska: "Salvešu kaste pieraudāta un sirdī smeldzīga sajūta, skumjas, bet tajā pašā laikā milzīgi spēcīga dzīves realitātes izjūta... Jūsu stāsts man lika domāt par to, kas man pieder jau šodien un ko varbūt nenovērtēju dienu no dienas. Grāmata "Pieneņpūka" būs kā vērtīgs atgādinājums tam. Esmu pārliecināta, ka šī grāmata daudziem kalpos kā atgādinājums novērtēt visu tieši šodien, tieši tagad – sevi, savus mīļos un visu, kas mums ir dārgs. Paldies, Sanita, ka uzdrošinies mainīt pasauli!"

Foto: Publicitātes attēli

Visi ienākumi no grāmatas pārdošanas tiks novirzīti Artūra aprūpei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!