Foto: Publicitātes foto
No 2022. gada 1. jūnija Bērnu slimnīcas Bērnu slimību un infekciju nodaļa (9. nodaļa) pārceļas uz Infekciju nodaļas (7. nodaļas) telpām. Jau ienākot vai iebraucot slimnīcā, uz katra soļa redzami būvniecības un rekonstrukcijas darbi, jo šobrīd Bērnu slimnīca aug. Pārcelšanās notiek plānoto rekonstrukcijas darbu laikā.

Drīzumā uz ēku, kurā līdz šim bija izvietota 9. nodaļa, uz laiku pārcelsies Ambulatorās veselības centrs jeb poliklīnika. Tas vajadzīgs, lai pacientu ērtībām un veiksmīgāku ambulatoro pakalpojumu sniegšanai pārbūvētu ēku, kurā šobrīd atrodas poliklīnika.

Pārbūvētajā poliklīnikas ēkā ar teju 100 ārstu pieņemšanas, izmeklējumu un procedūru telpām atradīsies arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības un observācijas nodaļa. Vairāk par ēkas rekonstrukciju vari uzzināt šeit.

Uzsāktie rekonstrukcijas darbi, kas skar 9. nodaļas pārvietošanu, ir daļa no vērienīgiem Bērnu slimnīcas infrastruktūras uzlabošanas darbiem, kuriem ir jānoslēdzas 2024. gadā, radot modernāko bērnu slimnīcu Baltijā.

BKUS atvainojas par neērtībām 9. nodaļas pacientu apmeklētājiem un lūdz sekot norādēm, kas izvietotas Bērnu slimnīcas teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!