Foto: Publicitātes foto
14. decembra vakarā Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā tika sagaidīts 2022. gada 500. bērniņš – kandavnieks Gustavs. Viņš tika arī sveikts īpaši, infromē slimnīcā.

Šogad visi Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā dzimušie apaļā simta bērniņi ir zēni. Arī kopējā jaundzimušo skaitā šogad iezīmējas puiku pārsvars, ziņo Kuldīgas slimnīca.

Foto: Publicitātes foto

2022. gada Kuldīgas slimnīcas 500. bērniņa Gustava vecāki Līga Pavāre un Kaspars Bogdanovs ir no Kandavas. Brālīti mājās gaida trīsgadīgā māsa Dārta. Māmiņa Līga stāsta, ka Dārta brālīti ļoti gaidījusi. Vēl māmiņas vēderā esot, brālītis saņēmis daudz dziesmu un buču.

Ģimene saņēma īpašu apsveikumu no Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājas Nellijas Kleinbergas, galvenā ārsta Edgara Siliņa un ginekoloģes-dzemdību speciālistes Natālijas Gailītes.

Foto: Publicitātes foto

Šogad 500. bērniņš Kuldīgas slimnīcā tika gaidīts ar īpašu nepacietību, jo pagājušajā gadā pustūkstotis jaundzimušo bija sasniegts jau novembrī. Lai arī gads vēl nav beidzies, 2022. gadu Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā var dēvēt par stiprā dzimuma gadu – arī gada pirmais bērniņš bija zēns. Turklāt jaundzimušo zēnu skaits jau novembrī krietni pārsniedza meiteņu skaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!