Foto: Publicitātes foto

25. jūlijā Ventspils Dzemdību nodaļā sagaidīts 300. bērniņš – Kristers, kurš nāca pasaulē 54 cm garš un svēra 4024 g. Ģimenei no Tārgales pagasta šis ir trešais mazulītis. Mājās mazo brālīti gaida māsa Emīlija un brālis Kristiāns. Tradicionāli – ar labas veselības vēlējumiem un dāvaniņu – 300. mazulīti sveikt devās arī slimnīcas pārstāvji, ziņo slimnīcas sabiedrisko attiecību daļa.

Kristera māmiņa Samanta norāda, ka sirsnīga bijusi jau pati sagaidīšana – ierodoties slimnīcā, īpašu drošības sajūtu sniegusi vecmāte Aija Ziemele. Kristeram pasaulē nākt palīdzēja vecmāte Baiba Mincenberga un Ginekoloģijas un Dzemdību nodaļas vadītājs – dr. Sergejs Tarasovs. Māmiņa stāsta, ka pilnībā izbauda pieredzi Ventspils slimnīcā – gan attieksmi, gan atmosfēru, kā arī novērtē iespēju pēcdzemdību laiku kopā ar mazulīti pavadīt atsevišķā palātā. Sarunas noslēgumā māmiņa izteica vēlējumu arī slimnīcai – turpināt tikpat veiksmīgi darboties un attīstīties arī nākotnē!

25. jūlijs Ventspils Dzemdību nodaļā bija ļoti darbīgs – vienā dienā ar Kristeru dzimuši vēl divi puisīši – Ralfs un Meisons, kā arī divas meitenītes Jūlija un Ruta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!