Neticami spēcīga emocionālā saikne starp mazulīti un mammu sajūsminājusi pat dzemdību speciālistus – mazā Agata Ribeiro Koelju nākusi pasaulē ar ķeizargrieziena operāciju Santa Monikas slimnīcā Brazīlijā šā gada 5. maijā, bet video publiskots augustā – mazulīte tik mīļi apskauj savu mammu un ar mazo degunteli bužinās gar mammas seju…

Kad medicīnas iestādes personāls jaundzimušo nolicis blakus mammai – 24 gadus vecajai Brendai Koelju de Suza, mazulīte nekavējoties apskāvusi viņu, maigi bužinoties ar savu deguntiņu gar mammas seju un šķiet, pat noskūpstījusi mammu. Agatai bija tik labi un mierīgi būt blakus mammai, ka viņa sāka raudāt ikreiz, kad viņu kāds mēģināja paņemt nost. Arī mamma Brenda, protams, piedzīvoja tikpat spēcīgas jūtas pret savu mazo meitiņu.

"Tas bija tik neticams brīdis, kad meitiņa pirmo reizi apskāva mani," "Boredpanda" atklāj mamma Brenda. Mediķi bijuši vienkārši šokā par to, kā mazulīte rīkojās, viņi nespējuši noticēt, ka jaundzimusī spēj būt tik maiga un mīlīga.

Video patlaban "Youtube" noskatījušies jau vairāk nekā 127 tūkstoši cilvēku, bet citu pasaules mediju publicētos video – pat daudz, daudz vairāk.

Bet šeit vari palūkot vēl vienu video, kurā atspoguļojas tā lielā laime, kad jaunā māmiņa pirmo reizi satiek savu mazulīti, ko zem sirds nēsājusi garus mēnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!