Laikā, kad dienas gaišums mūs apskauj arvien ciešāk, arī mazajiem ķipariem tā vien gribas ķert aiz astes saules zaķus un mesties aizraujošās spēlēs ar labākajiem rotaļu biedriem. Pagaidām gan šādas izklaides vēl drusku jāpiebremzē, taču vai tāpēc glābiņš jāmeklē tikai virtuālos piedzīvojumos, ar vienaci pirātu sacenšoties dārgumu meklēšanā? Nebūt ne! Ir tik daudz veidu, kā šo laiku pavadīt jautri kopā ar vecākiem vai pat ielūgt savās mājās virtuālo Brīnumzemi, kur atraktīvu skolotāju pavadībā bērni ne tikai spēlējas, piepilda dienu ar jauniem atklājumiem, bet arī iejūtas dažādās profesijās, iespējams, ieraugot sevī kādu dziļi, dziļi paslēpušos talantu.

Pavadītais laiks kopā ar bērniem ir ļoti vērtīgs, taču jo interesantāks tas ir tad, kad iespējams darīt kopā kaut ko patiesi aizraujošu un smieklu pilnu. Datorspēles noteikti paliks otrajā vietā, ja pavadīsiet jautru un garšīgu laiku visi kopā, gatavojot visdažādākās picas vai eksperimentējot un uzburot supergardus saldos, kas nav atrodami nevienā recepšu grāmatā. Skaistākie brīži dzīvē ir jāiemūžina, lai tādā laikā kā šis visi kopā varētu pāršķirstīt ģimenes albumu un kopīgi atcerēties jaukākos dzīves momentus. Iespējams, vēl interesantāk ir pavērties sava dzimtas koka kuplajos zaros un iepazīstināt mazākos ģimenes locekļus ar viņu senčiem. Un kas zina, varbūt tiksiet līdz koka augstākajiem zariem? Tomēr, ja laiks kopā ar bērniem dažādu neatliekamu darbu dēļ izrādās ļoti ierobežots, par to nav jāskumst. Pilnvērtīgas un patiesi aizraujošas stundas mazajiem ķipariem vairāku nedēļu garumā nodrošinās raidījumu cikls "Brīnumzeme #paliecmājās".

Tie, kuri savu pagājušo vasaru pavadīja bērnu dienas nometnē "Brīnumzeme", noteikti teiks, ka tas bija aizraujošs un piedzīvojumiem pilns laiks, brīnumaino atklājot šķietami ikdienišķās lietās un vietās un iegūstot jaunus draugus. Šobrīd "Brīnumzeme" savas durvis mazajiem ķipariem vēl nav vērusi, taču tas nenozīmē, ka šajā maģiskajā vietā nevar nokļūt citādi. Laikā, kad uz Brīnumzemi nevar nākt, tā nāk pie jums! Tā ir virtuāla, taču tikpat aizraujoša, maģiska vieta, kur brīnumi un jauni atklājumi pavada ik uz katra mazākā solīša.

"Brīnumzeme #paliecmājās" ir interaktīvs un aizraujošs raidījumu cikls bērniem vecumā no pieciem līdz septiņiem gadiem, kas izklaidē no visas sirds, kā arī iemāca jaunas prasmes, ļaujot mazajiem iejusties pavāra, mūziķa, zinātnieka, mākslinieka lomā. Kopā ar atraktīviem skolotājiem iespējams pašu rociņām radīt mākslas darbus, izkustināt ķermeni, eksperimentēt, lasīt aizraujošus stāstus. Savukārt ar iemīļotiem mūziķiem bērni var izzināt krāsaino skaņu pasauli, gan kopīgi uzdziedot, gan iepazīstoties ar dažādajiem mūzikas instrumentiem. Tāpat ikviens var piedalīties radošo darbu konkursos ar iespēju laimēt "Brīnumzemes" īpašās balvas.

Viens "Brīnumzeme #paliecmājās" raidījums ilgst 40 minūtes un ietver astoņas aizraujošas nodarbības, kurās garlaicībai pavisam noteikti nebūs vietas. Katru nedēļu jebkurā laikā un vietā var noskatīties divus šādus raidījumus. Vienas nedēļas abonements ar iekļautām 16 nodarbībām maksā 3,20 eiro. Iespējams iegādāties arī mēneša abonementu ar astoņiem raidījumiem – kopumā 64 nodarbības, samaksājot 10,50 eiro. Būtiski, ka katru no raidījumiem var skatīties neierobežotu skaitu reižu. Sagādā savam bērnam aizraujošu dienu un uzaicini Brīnumzemi savās mājās! Vairāk informācijas un pieteikšanās Brīnumzemes mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!