Foto: Shutterstock
24. novembrī Jūrmalā, viesnīcā "Semarah Hotel Lielupe" no pulksten 12 norisināsies Māmiņu kongress – bezmaksas izglītojošs pasākums topošajiem vecākiem un jau-najām ģimenēm. Kongresa apmeklētāji varēs klātienē noklausīties dažādu vadošo mātes un bērna veselības ekspertu lekcijas.

Vecāku apvienības un medija "Māmiņu klubs" rīkotais "Simtgades Māmiņu kongress" šogad veltīts nākotnes mazulim – kā izauklēt un izaudzināt laimīgu un veselu personību. Kongresa programmā būs dūlu, vecmāšu, ginekologu, pediatru un citu veselības ekspertu lekcijas un konsultācijas. Topošās māmiņas saņems bezmaksas diagnostiskos izmeklējumus no "MFD Veselības grupas" speciālistiem, bet bērnus priecēs plaša izklaides programma ar radošajām meistarklasēm un burbuļšovu.

Pasākumā piedalīsies vadošie speciālisti no vairākām mātes un bērna veselības aprūpes iestādēm – Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas, "MFD Veselības grupas", "Capital Clinic Riga", Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļas, "Māmiņu kluba Vecāku skolas" u.c. Plašā lekciju un meistarklašu programmā vecāki varēs uzzināt gan par veselīgu grūtniecības norisi, dzemdniecību, bērna psiholoģiju un attīstību, kā arī attiecībām ģimenē.

Līdztekus lekcijām un konsultācijām Kongresa dalībnieki varēs iepazīties arī ar jaunumiem māmiņu un bērnu precēs, pakalpojumos un nevalstisko organizāciju darbībā.

Īpaši uz "Simtgades kongresu" tiek aicināti topošie vecāki, un tās ģimenes, kas bērniņa ienākšanu ģimenē vēl tikai plāno, jo pamati veselīgai bērna attīstībai tiek likti jau idejā par mazuli. Lai izaugtu laimīgs un vesels Latvijas nākotnes bērniņš, vecākiem jābūt pietiekami izglītotiem un gataviem uzņemties mīlestības pilnu aprūpi.

Vairāk par pasākuma programmu vari uzzināt Facebook.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!