Foto: Kadrs no video

30. aprīlī un 1. maijā Ogres novada kultūras centrā notiks deju iestudējuma "Laikmeta bērns" pirmizrāde, kurā piedalās 260 bērni un jaunieši, "Delfi" informēja pasākuma rīkotāji.

Izrādē tiks pārstāvēta mūsdienu deja plašā spektrā no hiphopa līdz laikmetīgajai dejai. Izrādes vizuālais noformējums veidots, sintezējot multimediju projekcijas, deju telpas un deju skatuves vizuālo paplašinājumu, niansētu gaismu režiju un speciāli šim notikumam radītu audio materiālu.

Izrādes idejas autore un režisore ir deju horeogrāfe un deju studijas "GDMstudio" vadītāja Anete Vanceviča. Viņa ir mūsdienu deju eksperte VISC, XII Bērnu un jauniešu dziesmu un deju svētku virsvadītāja izrādes "Augstāk par zemi" ceturtajam blokam, kā arī Ogres novada mūsdienu deju metodiķe.

Izrādē piedalās divas mūsdienu deju studijas: "GMDstudio" un "Studio Space" – 260 bērni un jaunieši 11 treneru vadībā, videomākslinieks Viktors Keino, gaismu dizainu nodrošina Kristaps Bunga, bet audio producenti būs Nauris Seisums, Igors Derbasovs. Piedalīsies arī viesmākslinieki, sola rīkotāji.

"Stāsts ir par tevi, mani, mums, par mūsu vecākiem un vecvecākiem par tavām, manām izvēlēm, par mirkli, un sajūtām, kas mums dots šajā laikmetā, laikā, kurā dzīvojam. Tā kā mana valoda ir deja, savas sajūtas, pārdomas un domas vēlos parādīt tieši šādi caur dejas izrādi, kurā dejos bērni, jaunieši no manas deju studijas "GMDstudio" un "Studio Space", ko vada Kapars Meilands," stāsta idejas autore un režisore Anete Vanceviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!