Foto: Publicitātes foto
Komponistam Jurim Kulakovam jau otro gadu pēc kārtas secen gājusi maksātspējīgo ļaužu balle lielveikalā "Sky&More", raksta populārais izdevums "Privātā Dzīve". Pērn viņš nebija ģērbies atbilstoši dreskodam un tāpēc pasākumā netika ielaists, taču šogad mākslinieks uz pērnās situācijas fona sakasījies ar apsargiem un ticis izraidīts par huligānismu.

Kā raksta izdevums, šogad Kulakovs bija ievērojis ielūgumā norādīto un pasākumam bija saposies adekvāti. Komponists vēlējies baudīt Baltijā krāšņāko modes šovu un jaunāko kolekciju skati, taču – tavu neražu! – arī šogad vērienīgo pasākumu viņš nevarēja baudīt kā nākas. Kulakovs atkal ticis izraidīts.

Kā skaidro mūziķis, pie ieejas viņš mēģinājis provocēt apsargus, kuri pērn viņu no balles izraidīja. "Bišķiņ pavicināju rokas, taču nevienam nepieskāros. Teicu, ka tas ir joks, bet humora izjūta mēdz būt atšķirīga. Nenoliegšu, ka biju iereibis, bet, manuprāt, kopumā uzvedos pieklājīgi," argumentē mākslinieks.

Par huligānismu Kulakovs palūgts notikuma vietu atstāt. Tiesa, pirms tam viņam tomēr izdevies noskatīties daļiņu krāšņā šova, kuru atzinis par labu esam. Komponists "Privātajai Dzīvei" saka, ka ticis pieklājīgi pavadīts uz izejas pusi pēc pasākuma pirmās daļas. Viņš arīdzan stāsta, ka par 12 eiro uz vietas iegādātais dzēriens "bijis viltīgs".

Kulakovs nejūtas aizvainots nedz uz apsargiem, nedz balles rīkotājiem, taču nav noskaņots nākamgad trešo reizi censties šo pasākumu beidzot izbaudīt no sākuma līdz galam – pat ja viņš atkal saņems ielūgumu, Kulakovs šobrīd neplāno tajā ierasties.

"Delfi" jau vēstīja, ka nedēļas nogalē aizvadīts modes šovs lielveikalā "Sky&More", kas ik gadu pulcē Rīgas maksātspējīgo publiku. Fotogalerija no pasākuma apskatāma šeit.

Pilns raksts izlasāms 10. oktobra "Privātajā Dzīvē"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!