Foto: Publicitātes foto

Baltijā vadošais veļas ražotājs Lauma Lingerie kārtējo reizi sarūpējis patīkamu pārsteigumu savām klientēm un viņu vīriešiem – ar pikantu un krāšņu fotosesiju tiek prezentēta jaunā pavasara/vasaras kolekcija.

Kā vēsta uzņēmuma pārstāvji, pavasara/vasaras kolekcijas iedvesmas avoti ir saules stari, dabas atmoda, ziedi un kaislīgi deju ritmi, kā arī allaž valdzinošas un izsmalcināti šarmantas sievietes-eņģeļa tēls.

Apvienojot šos šķietami pretrunīgos elementus, zīmols ir nācis klajā ar 38 jaunām un aktuālām veļas līnijām, kas būs ideāls sievietes sabiedrotais gan darbīgā ikdienā, gan arī īpašos svētku mirkļos visas vasaras garumā.

Būtisks jauninājums šosezon ir izteikti bagātais kolekciju modeļu klāsts, ko papildina gan izsmalcināti halāti, grezni peņuāri, sievišķīgi naktskrekli un tiem pieskaņotas nakts brilles, gan arī smalki mežģīņu cimdiņi, krāšņas korsetes, ērti kombinezoni un pat ikdienas valkāšanai piemēroti bodiji.

"Arī šosezon Lauma Lingerie turpina paplašināties, un ar lepnumu varam teikt, ka tagad zīmola piedāvāto modeļu klāstā ir pieejami ne tikai visdažādākie apakšveļas komplektu veidi, bet arī daudzi citi mājas, nakts un ikdienas tērpu modeļi, kas ir viegli kombinējami savā starpā un lieliski papildinās ikvienas sievietes garderobi.

Īpaši vēlos izcelt plašo un izsmalcināto Mon Amour kāzu veļas kolekciju, kas ir radīta, lai vienu no skaistākajām dienām sievietes mūžā padarītu jo sevišķi krāšņu un atmiņā paliekošu," jauninājumus komentē Lauma Lingerie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!