Foto: F64
Filmu un seriālu režisors Uldis Cipsts savā mājā Mežaparkā vairs nav sastopams – pēc skandāla, kurā 17 gadus veca meitene viņu apsūdzēja seksuālā varmācībā, Cipsts kopā ar ģimeni pārcēlies uz Spāniju un dzīvo mājā ar skatu uz Vidusjūru, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve". Tikmēr Latvijā turpinās izmeklēšana lietā par iespējamu pavešanu netiklībā.

16. jūnijā Valsts policija sāka kriminālprocesu saistībā ar publiski izskanējušajām ziņām par iespējamu nepilngadīgās pavešanu netiklībā. Stāsts ved uz jūnija sākumu, kad režisora Cipsta mājās notika ballīte par godu līdz pusei nofilmētam seriālam "No naida līdz mīlestībai", kuru tālāk turpināja veidot aktieris Intars Rešetins.

Par Cipsta mājās notikušo "Delfi" detalizēti vēstīja šajā rakstā. Drīz pēc raksta publicēšanas Uldis Cipsts vietnē "Facebook" vairs nebija atrodams, un pazudis arī viņa ieraksts, no kura par skandālu sākotnēji uzzināja plašāka sabiedrība.

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ ziņo, ka Cipsts pametis Latviju un tagad dzīvo skaistā mājā pie Vidusjūras. Viņa draugi no Izraēlas organizējot producēšanas kompāniju Spānijā, kurai tad arī pievienojies Cipsts. Viņš skaidro, ka lēmumu pamest Latviju veicinājis "par 200 eiro negodīgi dubultotais elektrības rēķins".

Pie aizbraukšanas iemesliem Cipsts min arī pārdzīvojumus, kas saistīti ar skandālu: "Notikušais tracis ar sievieti, kurai mūsu ģimene atļāva izgulēt dzērumu viesistabā uz dīvāna, pretī saņemot apvainojumus, man bija kā zīme – nesadedzināt sevi komerciāla rakstura režijas darbos, bet gan realizēt savus sapņus un idejas līdz galam. Bez miljons kompromisiem, kurus pieprasa Latvijas mazmazītiņie seriālu budžeti".

Kriminālprocess viņa lietā turpinās, taču Cipstam nav saprotams, kāpēc lietā joprojām nav izvaicāta viņa sieva un meita, kuras, kā saka viņš, visu laiku bijušas klāt tā vakara ballītē.

Jūlija vidū policija portālam "Delfi" pavēstīja, ka lietā joprojām notiek izmeklēšana un medijiem atklājamu jaunumu nav.

Pilns raksts lasāms 15. augusta izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!