Foto: LETA

Televīzijas personība un dziedātājs Roberto Meloni pirms Eirovīzijas soctīklos dalījās ar vēsti –, ja Dons tiks finālā, Meloni matus nodzīs uz nullīti. Nu tas ir noticis – Dons ir finālā! Bet kā tad ar solījumu solidarizēties plikpaurībā?

Arī "Gudrs vēl Gudrāks" specizlaidumā par Eirovīziju Roberto Meloni pilnā nopietnībā paziņo: "Ja tu tiksi finālā, es nodzīšu matus uz nullīti!"

Tagad savā "Instagram" kontā Meloni dalās ar asprātīgiem video – tajos mūziķis Markuss Riva ar matu griežamo mašīnīti steidz palīdzēt Meloni izpildīt solījumu, bet viņš bēguļo, aizsargam izmantojot putekļsūcēju, un saka: "Nē, ej prom! Es teicu nē, nē!".

Vēlāk gan viņš "Instagram" dalās ar video, kurā smaidot apgalvo, ka solījums izpildīts. "Varbūt, ja tu vinnēsi Eirovīzijā, es [noskūšu] uzacis!" smejoties teic Meloni. Tomēr plikais pauris ir tik vien kā "Instagram" izmantots filtrs, un asprāša galvu joprojām rotā matu cekuls. Jāatzīst, izskatās gan visai ticami.

Foto: Kadrs no "Instagram" video

Bet vai tas tāds jociņš vien vai arī Meloni tik tiešām matus arī nodzīs? Portālam "Delfi" viņš atzīst, ka tagad tiekot bombardēts no visām pusēm. "Es to pateicu, jo ļoti gribēju, lai Latvija atkal nokļūtu finālā. Pateicu to par spīti bukmeikeriem un zinot Dona talantu. Ja godīgi, nenožēloju."

Kad Latvija tika nosaukta kā valsts, kas tiek finālā, Meloni esot kliedzis kā traks: "To mani kaimiņi no Blaumaņa ielas dzirdēja!". Viņš stāsta, ka šodien būšot Bauskā, kur ir pasākums, bet rīt gan došoties pie friziera. Nu ko, gaidīsim jauno frizūru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!