Foto: Privātais arhīvs

Britu tabloīds "The Sun" atsevišķā publikācijā sadaļā "Attiecības" izcēlis pašmāju influenceres Sofijas Kralovas grezno dzīvi Dubaijā. Kralova pērnā gada maijā bija izveidojusi "TikTok" video, kam dots nosaukums "Kas notiek, ja tu apprecies ar bagātu Dubaijas vīrieti". Tam ir jau vairāk nekā 3 miljoni skatījumu un ap 25 000 komentāru.

Gados ļoti jaunā Sofija Lukjanska (pēc laulībām – Kralova) agrāk dzīvoja Latvijā un savu popularitāti kaldināja ar "YouTube" vlogiem, kuros apcerēja kosmētikas produktu kvalitāti un ģērbšanās stila nianses, taču viņas sekotāju skaits bija neliels un tā arī neizdevās ielauzties pašmāju influenceru kopienā.

Viss mainījās, kad jauniete piepildīja savu sapni par bagātu vīrieti. 2021. gada vasarā viņa Ogrē apprecējās ar pretrunīgi vērtētu digitālā satura autoru Tomasu Kralovu, un nu abi dzīvo Dubaijā. Zinātāji lēš, ka patiesībā interneta miljonārs dzimis Latvijā un agrāk saucās Tomass Krilovs.

Šobrīd Sofijai "Instagram" vietnē ir 26 tūkstoši sekotāju, "TikTok" – 115 tūkstoši interesentu. Salīdzinājumam – viņas vīram instagramā seko vairāk nekā viens miljons cilvēku. Pāra piedāvātais saturs grozās tikai par un ap naudu.

Tam uzmanību pievērsis arī britu tabloīds "The Sun", kas izceļ Sofijas par velti doto padomu dāmām - nekad nepīties ar nabagiem un "salauztiem" vīriešiem. Daiļava mudina savas sekotājas "paaugstināt savus standartus" un panākt, ka pret jums attiecas kā pret princesēm.

@sofiakralow and now living my best life💋 #lifestyle #couple #luxury #lifetips #dubai #sugardaddy ♬ Skenny beatz - لونگین 🍁

Pati skaistule nevairās lietot terminu "sugardaddy" – tā parasti apzīmē turīgus kungus, kuriem piķis nav problēma. Sofija dāsni dokumentē savu grezno dzīvi, īpaši uzsverot dārgos statusa priekšmetus, kas nonāk viņas garderobē. Viņa ceļo ar privāto helikopteru, brauc ar smalkiem sporta auto un valkā tikai augstākās raudzes dizaineru darinājumus. Dažkārt latviete filmē arī banknošu kaudzes.

Ko tad dara daiļās Sofijas cukurtētuks? Saskaņā ar viņa paša pausto, Kralovs ir bitkoinu miljonārs, iedvesmotājs, finanšu impērijas saimnieks, koučs un mentors. Kā liecina "LinkedIn" informācija, viņš absolvējis Floridas Starptautisko universitāti.

Tomasa Kralova vārds ticis pieminēts arī pašmāju tvitera komūnā – Sofijas vīrs nelāgi raksturoja Latviju, saucot to par "pakaļas caurumu". Viņa viedoklim bija gan piekritēji, gan noliedzēji. IT speciālists Ilmārs Poikāns norādīja, ka Kralovs viņam neatgādina "veiksmīgu biznesmeni".

Tikmēr Kralovu pāris turpina vairot savu slavu sociālajos tīklos. Pamīšus elegantiem vēstījumiem par savu glamūrīgo dzīvi, Kralovi publicē arī amizantus joku video. Piemēram, kā prasīgu sievu atbrīvot no galvassāpēm – protams, ar vismaz 5 centimetrus biezu naudas paku, jo mazāka neko daudz nerisina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!