Foto: Publicitātes foto
Rudens stādu tirdziņos var iegūt burvīgas dārza pērles, un tās varēs "nozvejot" arī rudens stādu tirdziņā Rundālē, kas notiks 5. septembrī.

Kā vēsta informācija Rundāles pils muzeja mājaslapā, andele pils franču dārzā notiks no pulksten 10 līdz 17.

"Rudens stādu tirgus Rundāles pilī tiek organizēts, lai popularizētu Rundāles pils muzeja franču dārzu un dārzu kultūru Latvijā, kā arī, lai atbalstītu stādaudzētājus un dārza preču tirgotājus. Šajā dienā franču dārzā būs laipni gaidīti dārzkopības profesionāļi, dārzu mīļotāji un ikdienas muzeja un franču dārza apmeklētāji," teikts mājaslapā.

Tirdziņa laikā būs iespējams iegādāties ne tikai krāšņus augus savam dārzam, bet arī saņemt vērtīgus profesionāļu padomus par augiem. Franču dārza teritorijā atradīsies augu novietne, kurā iegādātos augus būs iespējams īslaicīgi uzglabāt izveidotajā augu novietnē.

Foto: Publicitātes foto

Lai apmeklētu tirgu, būs jāiegādājas franču dārza ieejas biļete. Tā maksā no 2 līdz 4 eiro, turklāt to varēs iegādāties jau iepriekšpārdošanā. Vairāk par biļešu cenām var lasīt šeit. Savukārt šeit vari izlasīt rekomendācijas, kas jāņem vērā ne tikai pārdevējiem, bet arī pārdevējiem. "Tavs Dārzs" aicina ņemt vērā arī Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumus, apmeklējot publiskas vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!