Foto: Publicitātes foto
Kādas mācību programmas var apgūt Bulduru Dārzkopības vidusskolā pēc 9. un 12. klases absolvēšanas, kādi ir uzņemšanas noteikumi – šos un citus jautājumus topošie reflektanti un viņu vecāki varēs uzzināt atvērto durvju dienā, kas tiešsaistē notiks ceturtdien, 8. aprīlī, pulksten 15.

Covid-19 ierobežojumu dēļ šopavasar Bulduru Dārzkopības vidusskola atvērto durvju dienas nerīko klātienē, bet tā vietā 8. aprīlī aicina visus interesentus uz tiešsaistes pasākumu platformā "Zoom", kura laikā varēs uzzināt visu par un ap mācību programmām, kā arī aktivitātēm skolā. Tiešsaistes pasākumam var reģistrēties šeit, aizpildot pieteikuma anketu.

Kā "Tavs Dārzs" informēja Bulduru Dārzkopības vidusskolas pārstāve Sanita Spure, atvērtajā durvju dienā varēs:

  • uzzināt par apgūstamajām mācību programmām un iegūstamajām kvalifikācijām pēc pamatskolas un vidusskolas absolvēšanas;
  • uzdot jautājumus mācību programmu vadītājiem;
  • iepazīt "vaigā" Bulduru Dārzkopības vidusskolas personālu;
  • uzzināt informāciju par dienesta viesnīcām, sporta aktivitātēm skolā un citiem saistošiem jautājumiem;
  • iepazīt un izstaigāt skolu un tās apkārtni virtuālā tūrē;
  • uzzināt visu par ārpusskolas lietām, vietām un aktivitātēm;
  • piedalīties tiešsaistes viktorīnā "Atpazīsti augu mēģenē!"

Atvērtajā durvju dienā aicināti piedalīties ne tikai topošie pamatskolas un vidusskolas absolventi, kuriem interesē mācību iespējas pēc 9. klases un 12. klases beigšanas, bet arī topošo absolventu vecāki, kuriem interesē iegūt informāciju par mācību iespējām Bulduru Dārzkopības vidusskolā.

Vienlaikus Bulduru Dārzkopības vidusskola atgādina, ka skola piedāvā arī apmācības pieaugušajiem – dažādus kursus, meistarklases un dažāda veida profesionālās pilnveides programmas. Par to var lasīt vairāk šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!