Foto: Publicitātes foto
Jau nākamnedēļ, 27. aprīlī, sāksies pieteikumu pieņemšana ALTUM atbalsta programmā privātmāju energoefektivitātes uzlabošanai vai elektroenerģijas ražošanai, uzstādot saules paneļus un nelielus vēja ģeneratorus.

Lai privātmāju īpašniekiem palīdzētu sagatavoties valsts atbalstam, "Altum" aicina uz programmas atklāšanas tiešsaistes pasākumu, kura ietvaros notiks ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga un "Altum" valdes priekšsēdētāja Reiņa Bērziņa diskusija, kā arī bezmaksas vebinārs, kurā varēs uzzināt būtiskāko, kas jāzina, lai veiksmīgi sagatavotu pieteikumu.

Programmas atklāšana norisināsies tiešsaistē, 27. aprīlī plkst. 10.00. Saiti uz pasākumu atradīsi šeit.

Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs un "Altum" valdes priekšsēdētājs Reinis Bērziņš diskusijas ietvaros informēs par privātmāju energoefektivitātes uzlabošanas aktualitātēm. Tam sekos praktiskā daļa, kuras laikā "Altum" Energoefektivitātes programmu departamenta vadītāja Ieva Vērzemniece informēs par atbalsta veidiem un, apmēriem, pieteikšanos atbalsta programmai un energoefektivitāti uzlabojošiem pasākumiem, kādus var īstenot programmas ietvaros.

Programmas atklāšanas pasākumu vadīs "Altum" Mārketinga un komunikācijas vadītājs Kristians Pudans. Jautājumus varēs uzdot komentāros Facebook pasākuma lapā, kā arī rakstot uz e-pastu pme.programma@altum.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!