Foto: Shutterstock
Šī vasara lēnām, bet neizbēgami tuvojas izskaņai un, iekrāsojot dārznieka sezonas ritējumu, jau pavisam drīz Bulduros notiks ikgadējā Rudens stādu parāde, pulcējot stādu audzētājus no visas Latvijas un piedāvājot visu nepieciešamo dārzam.

Gatavojoties šim pasākumam, portāls "Tavs Dārzs", 11. Rudens stādu parāde un "Fiskars" aicina piedalīties fotokonkursā un laimēt vērtīgu balvu - dāvanu komplektu no "Fiskars" 200 eiro vērtībā.

Dārzkopības sezona teju noslēgusies, tādēļ aicinām iesūtīt konkursam fotogrāfijas, kurās esat redzams jūs ar savu šī gada ražu. Fotogrāfiju un īsu komentāru par attēlā redzamo sūtiet uz e-pastu maja@delfi.lv (ar norādi "Ražas konkursam") līdz 4. septembrim. Visas konkursam pieteiktās fotogrāfijas publicēsim uzreiz, bet 7. septembrī sāksies balsojums par atraktīvāko un interesantāko attēlu.

Uzvarētājs tiks paziņots 19. septembrī 11. Rudens Stādu parādes laikā Bulduru Dārzkopības vidusskolas dārzā, kā arī publicēts portālā "Tavs Dārzs".

Par balvu:

Konkursa balsojuma uzvarētājs balvā saņems noderīgu un vērtīgu dārza instrumentu komplektu no "Fiskars" 200 eiro vērtībā. Komplektā ietilpst:

  • X10 cirvis no jaunās 4. paaudzes kolekcijas
  • XactTM rakšanas lāpsta
  • SnowXpertTM baltā sniega lāpsta
  • PowerGearTM dzīvžoga šķēres ar spēka pārnesuma mehānismu
  • PowerGearTM zaru grieznes ar spēka pārnesuma mehānismu

Par Rudens stādu parādi:

11. Rudens stādu parāde notiks 19. septembrī Bulduru Dārzkopības vidusskolas stādītajā un veidotajā dārzā. Kā katru gadu parādē piedalīsies stādu audzētavas no visas Latvijas, piedāvājot plašu klāstu augļu koku, ogulāju, dekoratīvo koku un krūmu, ziemcietes un citus stādus. Ar savu piedāvājumu parādi papildinās arī dārza preču tirgotāji, kā arī amatnieki un mājražotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!